Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Josua Eronen tekee paluun punaiseen paitaan

Josua Eronen tekee paluun punaiseen paitaan

Edustusjoukkueen ensimmäinen vahvistus kaudelle 2020-2021 on varmistunut. Hyökkääjä Josua ”Josse” Eronen tekee paluun HIFK:n punaiseen paitaan vuoden tauon jälkeen. Viime kaudella Eronen edusti kasvattajaseuraansa paikallisvastustaja Botniaa.

27-vuotias Eronen on edustanut urallaan Botniaa ja HIFK:ta. Otteluita on kerääntynyt 137 ja näissä tehot 35 + 14. Viime kaudella Botnian paidassa Eronen teki 14 ottelussa viisi maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön.

– Todella hyvät fiilikset tulla takaisin HIFK:hon ja taas päästä pelaamaan Brakulle. Kopissa on tuttuja naamoja niin onhan se helppo tulla takaisin, kertoo Eronen.

– Viime kausi Botniassa oli haastava. Nyt odotan innolla sitä, että päästään haastamaan kärkijoukkueita – nälkä menestyä on kova. Joukkue on tasainen ja siitä pystyy ulospäinkin aistimaan, että menestys on lähellä. Urheilullinen vaatimustaso on korkealla, toteaa Eronen.

Eronen on tunnettu loistavana joukkepelaajana. Hänen vahvuuksia ovat luistelu, luovuus sekä tunnollinen puolustuspelaaminen. Eronen on myös erittäin pidetty pelaaja, joka pyrkii ylläpitämään hauskaa ja rentoa meinikiä pukukopissa.

– Uskon, että omia vahvuuksia on varsinkin hyökkäyspään puolustuspelaaminen. Henkilökohtainen tavoite onkin auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin molempiin suuntiin. Eli pitää myös tehdä maaleja, lopettaa Eronen.

Myös valmennus on tyytyväinen Erosen paluuseen. Kauden tavoite on tuoda esiin Erosen koko potentiaali.

– Kävimme rakentavan keskustelun tavoitteista ja siitä mitä pitää tehdä, että saadaan täysi potentiaali irti Jossesta. Jossella on erittäin paljon hyviä ominaisuuksia. Hänen kimmoisuus ja räjähtävä nopeuden tuotto on loistavalla tasolla, kertoo päävalmentaja Juha Laitinen.

– Jossea voidaan peluuttaa useammalla pelipaikalla. Puolustuksellisesti hän pystyy varjostamaan vastustajan avainpelaajat tehottomiksi ja hyväkkäyssuuntaan hän osaa ajoittaa luistelut linjojen väliin ja taakse. Hän on juonikas ja mailataitava, ja hänestä tullaan saamaan paljon apua ensi kaudella, lopettaa Laitinen.

Lähde: hifk-bandy.fi


Takaisin edelliselle sivulle


HIFK Bandy ry - logo

HIFK Bandy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Joonas Janhunen HIFK:hon

Joonas Janhunen HIFK:hon

HIFK:n edustusjoukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja tulevan kauden toinen vahvistus on varmistunut. Aikaisemmin Kamppareiden ja JPS:n riveistä tuttu Joonas Janhunen siirtyy HIFK:hon.

Lue lisää
Niko Laakso marraskuun pelaaja

Niko Laakso marraskuun pelaaja

Botnian maalivahti Niko Laakso on valittu Bandyliigan marraskuun pelaajaksi.

Lue lisää
IFK:n Aku Ojanen maaliskuun pelaaja

IFK:n Aku Ojanen maaliskuun pelaaja

Bandyliigan maaliskuun pelaajaksi on valittu mestarijoukkue Helsingin IFK:n hyökkääjä Aku Ojanen.

Lue lisää
HIFK:n Ilari Moisala MM-Kisoihin

HIFK:n Ilari Moisala MM-Kisoihin

HIFK aloitti kautensa tasapeleillä OLS:ia ja ToPV:tä vastaan.

Lue lisää
HIFK Bandyn kauden kotiavaus Oulunkylässä

HIFK Bandyn kauden kotiavaus Oulunkylässä

Lauantaina HIFK pelaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisönsä edessä kun hallitseva Suomen mestari kohtaa Narukerän.

Lue lisää
Tomi Niemikorpi ja Aku Ojanen HIFK:n riveihin

Tomi Niemikorpi ja Aku Ojanen HIFK:n riveihin

Toisen polven HIFK-pelaaja Tomi Niemikorpi tekee paluun HIFK-paitaan.

Lue lisää