Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joonas Janhunen HIFK:hon

Joonas Janhunen HIFK:hon

Edustusjoukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja tulevan kauden toinen vahvistus on varmistunut. Aikaisemmin Kamppareiden ja JPS:n riveistä tuttu Joonas Janhunen siirtyy HIFK:hon. Janhunen tekee paluun Bandyliiga-kentille muutaman välivuoden jälkeen – hän oli viimeksi mukana voittamassa hopeaa Kamppareiden kanssa kaudella 2017-2018.

– Hyvät fiilikset liittyä porukkaan. Olen viime vuosina seurannut matseja ja joukkueessa on todella paljon potentiaalia. Joukkueessa on paljon nuoria hyviä pelaaja ja uskon, että menestys ei ole kaukana. On hienoa päästä osaksi tätä HIFK:n uutta nousua kohti kärkitaistelua, kertoo Janhunen.

– On hienoa päästä edustamaan HIFK:ta. Uskon, että tulee olemaan helppoa päästä mukaan jengiin kunhan saadaan yhteistreenit kunnolla startattua. Joukkueessa on muutamia tuttuja Kampparit ja JPS ajoilta (Aku Ojanen ja Jaakko Liukkonen), joka varmasti helpottaa joukkueeseen tuloa. Oma palo tosipeleihin on kova. Olen kaksi viimeistä vuotta pelannut harrastepelejä ja nyt on taas aika antaa kaikkensa ja panostaa lajiin täysillä, jatkaa Janhunen.

31-vuotias Janhunen on uransa aikana pelannut 189 Bandyliiga-ottelua, joissa on kerääntynyt tehot 11 + 20. Janhunen on tunnettu tunnollisena puolustuspään pelaajana joka tekee kaikkensa joukkueen eteen. Hän pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa, kuitenkin eniten pelejä on alla puolutuspään pelipaikoilla; pakkina, liberona tai puolustavana keskikenttänä.

– Olen pelannut pitkälti kaikkia pelipaikkoja mutta omat vahvuudet löytyy puolustuspelistä ja joukkuepelaamisesta. Tavoite on voittaa tilanteita, iskeä kiinni vastustajaan sekä tukea ja pelata palloa omille pelintekijöille. HIFK on tunnettu kovasta ja tiiviistä puolustuspelistä joten uskon, että oma pelityylini sopii hyvin kokonaisuuteen, toteaa Janhunen.

– En tykkää asettaa henkilökohtaisia tavoitteita vaan tärkeämpää on menestyä joukkueena. Joukkueen menestys onkin ollut viime kausina lähellä ja toivottavasti saadaan ensi vuonna otettua askel eteenpäin. Tavoite on päästä mitalipeleihin, lopettaa Janhunen.

Valmennus on erittäin tyytyväinen, että Janhunen liittyy joukkueseen ja uskoo, että hänen monipuolisuudesta on suuri apu joukkueelle.

– Hienoa saada Joonas mukaan joukkueeseen. Joonas on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa puolustuksessa. Hän kuvaili itseään sanomalla, että ei ole mikään sateentekijä vaan joukkuepelaaja. Juuri tällaisia pelaajia haemme joukkueeseen. Tällaisia pelaajia jotka ymmärtävät omat vahvuutensa ovat erittäin tärkeitä, kertoo päävalmentaja Juha Laitinen.

– On tärkeää, että Joonas saa muutaman välivuoden jälkeen taas pelituntumaa ja fyysiset ominaisuudet Bandyliigan vaativalle tasolle. Tämän jälkeen pitää osata antaa Joonakselle rauha sisäistää meidän pelitapa, jotta hän voi näyttää osaamisensa kentällä. Joonas tulee olemaan tärkeä palanen isompaa suunnitelmaa kun haemme tasaisuutta, sisäistä kilpailua ja tulevaisuuden menestystä, lopettaa Laitinen.

Lähde: hifk-bandy.fi


Takaisin edelliselle sivulle


HIFK Bandy ry - logo

HIFK Bandy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJosua Eronen tekee paluun punaiseen paitaan

Josua Eronen tekee paluun punaiseen paitaan

Hyökkääjä Josua Eronen tekee paluun HIFK:n punaiseen paitaan vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Niko Laakso marraskuun pelaaja

Niko Laakso marraskuun pelaaja

Botnian maalivahti Niko Laakso on valittu Bandyliigan marraskuun pelaajaksi.

Lue lisää
IFK:n Aku Ojanen maaliskuun pelaaja

IFK:n Aku Ojanen maaliskuun pelaaja

Bandyliigan maaliskuun pelaajaksi on valittu mestarijoukkue Helsingin IFK:n hyökkääjä Aku Ojanen.

Lue lisää
HIFK:n Ilari Moisala MM-Kisoihin

HIFK:n Ilari Moisala MM-Kisoihin

HIFK aloitti kautensa tasapeleillä OLS:ia ja ToPV:tä vastaan.

Lue lisää
HIFK Bandyn kauden kotiavaus Oulunkylässä

HIFK Bandyn kauden kotiavaus Oulunkylässä

Lauantaina HIFK pelaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisönsä edessä kun hallitseva Suomen mestari kohtaa Narukerän.

Lue lisää
Tomi Niemikorpi ja Aku Ojanen HIFK:n riveihin

Tomi Niemikorpi ja Aku Ojanen HIFK:n riveihin

Toisen polven HIFK-pelaaja Tomi Niemikorpi tekee paluun HIFK-paitaan.

Lue lisää