Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV otti nk. pataan ja kunnolla

SSV-Classic 4-9

Maanantai-iltana oli kauden kärkikamppailu Pasilassa kun runkosarjan kaksi johtavaa kohtasivat jännittävissä asetelmissa. Peli olikin mielenkiintoinen aina toisen erän lopulle asti, jolloin Classic ratkaisi ottelun edukseen Lassi Vänttisen kolmannella ja neljännellä maalilla.

Ensimmäisessä erässä mentiin tosiaan rintarinnan kun Harri Forsten löydettiin jälleen vapaana takatolpilta ja SSV sai aloittaa maalin teon. Petri Vidgren toi vieraat tasoihin ja Halosen Petri vei kotijoukkueen jälleen edelle. Erän viimeisellä sekunnilla Lasse Vänttinen teki ensimmäisen maalinsa tässä ottelussa ja oli sen jälkeen lähes pitelemätön.

Toisessa erässä aloitti jälleen Forsten. Vänttinen ei kuitenkaan reilua minuuttia kauempaa odotellut kun jo taas oltiin tasoissa. Sitten Ilkka Mäkipää vei vieraat johtoon Lassi vänttinen iski seuraavat kaksi ensin alivoimalla ja sitten tasaketjuilla. Tauolla oltiin jo lukemissa 3-6.

Samaa jatkui kolmannessa erässä. Nyt asialla Teemu Häkkinen ja Jouko Honkanen. Kivisojan Tommi kaunisteli vielä SSV:n lukemia ja Ilkka Mäkipää latoi Classicin loppulukemat tauluun. SSV joutui vaihtamaan erän loppuun vielä maaliin Jesse Johnssonin, joka säästyi tänään ryöpytykseltä ja piti muutamat viimeiset minuutit SSV:n maalin puhtaana. Kapteeni Järvi ja Tero Tiitu katselivat kolmatta erää penkin päästä keskityttyään toisessa erässä enemmän muuhun kuin peliin.

Harri Forsten pelasi tänään hyvän pelin ja palkittiin SSV:stä kahdella Veikkauspisteellä. "Ensinnäkään se ei tainut mennä ihan hyvin kun taisi itsellä olla jotain -5. Kaksi erää oltiin ihan lampaita, ekassa oltiin vielä mukana. Päästettiin Classic pelaamaan juuuri niin kuin se haluaakin pelata."

Myös Tommi Kivisoja taisteli tosissaan päästyään kehiin kolmanteen erään. "Tänään oli pirteät jalat. Oli ihan hauska päästä pelaamaan. Vauhti oli kova kun karvattiin koko ajan korkeelta. Oli tietysti kiva tehdä myös maali." Kivisoja kertoo.

Tiedot

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.