Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa. Koko ikänsä seurassa pelanneet Järvinen ja Lindholm ovat nousseet isoon rooliin edustusjoukkueessa, ja he ovat tärkeä palanen myös ensi kauden joukkueeseen.

22-vuotias Järvinen otti ensi askeleensa edustusjoukkueen mukana jo kaudella 2015-16, kun hän pelasi yhden ottelun. Sen jälkeen otteluita liigassa on tullut 91. Pisteitä hän on kerännyt 50, joista maaleja 33. Edellisillä kausilla Järvinen on ollut suuressa roolissa ykköskentällisen takalinjoilla.

Tämä sesonki on ollut rikkonainen, ja pallotaitavan ja -varman puolustajan kausi päättyikin loukkaantumiseen. Jatkosopimus ensi kaudesta tuo motivaatiota kuntoutukseen, ja mies nähdäänkin varmasti entistä vahvempana takaisin.

- Hyvät fiilikset nyt, kun jatkosopimus on kirjoitettu. Tämä kausi meni hieman pipariksi loukkaantumisen takia joten tämän myötä on helppoa lähteä keskittymään suoraan ensi kauteen. Kiva pysyä himassa. Pystyy aloittamaan kuntoutuksen ja harjoittelun, jotta ensi syyskuussa olisi taas valmis, kommentoi Perttu Järvinen.

Kovaa oikealta laukovalla 23-vuotialla Joonatan Lindholmilla on käynnissä neljäs kausi edustuksen mukana. 35 osumaa 80 liigaottelussa on osoitus ratkaisijan kyvystä, mutta periksiantamaton ja monipuolinen pelaaja pystyy pelaamaan roolia kuin roolia, ja tällä kaudella miestä on nähty esiintyvän myös puolustajan tontilla esimerkillisesti.

Jatkaminen tutussa seurassa oli helppo päätös myös Lindholmille.

- Koin ehdottomasti EräViikingit mun paikakseni pelata salibandyä ja viettää arkeani täällä. Tuttu ympäristö ja tuttuja kavereita, koko urani ollut täällä niin todellakin oli helppo päätös jäädä tänne. Ollaan menossa omalta, kuten myös joukkueen osalta oikeaan suuntaan ja sopimuksen myötä tulee tietynlaista rauhaa omaankin pelaamiseen loppukautta ajatellen, kommentoi Joonatan Lindholm.

EräViikinkien F-liigajoukkueiden johtaja Olli Lähdesmäki on tyytyväinen, että Lindholm ja Järvinen jatkavat seurassa.

- Molemmat herrasmiehet edustavat niitä arvoja, joita haluamme F-liigajoukkueissamme nähdä. Sisäinen motivaatio ja ylpeys edustaa seuraa on meille tärkeä asia. Se on huokunut molemmista pelaajista jo pitkään ja pelillisesti he ovat meille erittäin tärkeitä palasia. Joukkueen dynamiikassa he edustavat myös joukkueen ehdotonta ydintä, on hienoa että pääsimme asioissa nopeasti eteenpäin muuttuvan maailmantilanteen keskellä, kommentoi Olli Lähdesmäki.

Lähde: eraviikingit.fi


Takaisin edelliselle sivulle


EräViikingit - logo

EräViikingit - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää