Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erä Akatemia vei paikallistaiston jatkoajalla

 
Erä Akatemia vei paikallistaiston jatkoajalla

Miesten edustusjoukkue lähti haastamaan kovassa kotikunnossa pelaavaa Erä Akatemiaa otteluun, jossa ratkaistiin stadin kovin divarijengi. Sarjasijoituksiin ei ollut katsominen, kun jatkoajalle venynyt ottelu ratkeaa kotijoukkueen hyväksi lukemin 5-4 ajassa 63.18. Miesten kolmas peräkkäinen jatkoaika tuottaa kauden ensimmäisen yliajalla tulleen tappion. Samalla katkeaa miesten seitsemän tappiottoman ottelun putki, johon joukkue on kyennyt historiassa vain kerran aikaisemmin, sekin syntyi aiemmin tällä kaudella.

ERÄ AKATEMIA – M-TEAM 5-4ja. (3-2,0-2,1-0,1-0)

Miehet saavat hyvän startin otteluun ja vaikka ensimmäisessä vaihdossa myös Akatemialla on loistava maalipaikka, onnistuu edustus ensimmäisenä maalinteossa. Ajassa 1.28 kakkoskenttä karvaa pallon tehokkaasti laidassa ja Itkonen saa pallon haltuunsa. Syöttö keskeltä maalille ja joukkueen paras maalineduspelaajaa Michael Grönlund iskee ottelun avausosuman. Sama kaksikko on asialla toistamiseen ennen ensimmäisen kympin täyttymistä ja miehet ottavat 2-0 johtoaseman.

Seuraavassa vaihdossa kolahtaa kuitenkin omiin, kun Akatemia on herännyt peliin mukaan ja pallo liikkuu nätisti yhdenkosketuksen syötöillä pelaajalta toiselle. Eikä mene kahta minuuttiakaan kun peli on jo tasoissa. Vapaalyönnin jälkeen paine pysyy miesten puolustuspäässä ja lopulta Lesch on ohitettu toistamiseen ja tilanne tulostaululla 2-2. Kotijoukkue siirtyy ottelussa ensimmäisen kerran johtoon ajassa 16.30, kun puolustus ei onnistu putsaamaan palloa maalin edestä ja irtopalloon osuu ensimmäisenä kotijoukkueen pelaaja. Ensimmäiselle erätauolle mennään 3-2 tilanteessa.

Toisen erän alkuun miehet tasoittavat nopeasti, kun ennakoissakin esille nostettu Grönlund viimeistelee hattutemppunsa Lundströmin vahvan esityön päätteeksi ja tilanne on jälleen tasan. Pian miehille tarjotaan mahdollisuutta lisäosumiin ylivoimalla, mutta viime aikoina kovin tehottomaksi mennyt ylivoimapelaaminen ei tuota tulosta tänäänkään. Toisen erän viimeisellä minuutilla miehet ottavat jälleen johtoaseman, kun Itkonen viimeistelee Lundströmin syötöstä miehet 4-3 johtoon toiselle erätauolle lähdettäessä.

Kolmas erä alkaa tasavajaalla, mutta joukkueet eivät onnistu hyödyntämään ylimääräistä tilaa kentällä. Tämän jälkeen miehet selvittävät Aron kahden minuutin rangaistuksen. Pelin tempo ei päätä huimaa, ennemmin hieman uninen tunnelma niin kentällä kuin katsomossakin. Herätys tulee ajassa 54.29, kun kotijoukkueen matala laukaus sujahtaa alakulmaan, tilanne 4-4. Miehet käyttävät aikalisän minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua, mutta ihmeitä ei saada aikaiseksi ja edessä on kolmas peräkkäinen jatkoaika.

Jatkoajalla pallonhallinta on miehillä ja tilanteet Erän päädyssä. Niin vain kuitenkin vastahyökkäyksen päätteeksi kotijoukkue nappaa hyvällä viimeistelyllä stadin herruuden loppunumeroin 5-4.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo joukkueen painivan samojen ongelmien kanssa kuin mitä edellisissäkin otteluissa on nähty

-Keskityttiin epäolennaisiin asioihin eikä pää ollut mukana tekemisessä. Luodaan paljon maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä ei onnistuta kovinkaan korkealla prosentilla.

-Nyt menetetään palloja paineettomissa tilanteissa. Pallolliseen pelaamiseen pitää kehittää uusia variaatioita, mutta niiden harjoittelu edellyttää, että treeneissä jaksetaan keskittyä.

-Positiivista on, että viime aikojen peleihin nähden, nyt ei mennyt niin paljoa maaleja omiin. Parempaa suoritukseen olisi kuitenkin pitänyt pystyä. Ei ole eikä tule yhtään helppoa peliä tässä sarjassa.

Seuraavaksi miesten edustusjoukkue isännöi Cup-finalisti Ilvestä. Lauantaina 29.1. pelattava divarin kärkikamppailu on tämän kauden ensimmäinen tapahtumaottelu Rusalla. Ottelun erätauoilla nähdään M-Teamin kovimpia laukauksia ikäluokittain, tarjolla on pullaa, mehua ja kahvia sekä myynnissä M-Teamin logolla varustettuja pipoja ja kaulaliinoja. Mikä parasta, otteluun on ilmainen sisäänpääsy kaikille, tervetuloa!

Lauantaina 29.1.2011 kello 18.30 M-Team - Ilves

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää