Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Teamin kevätkausi starttaa kolmella ottelulla

 
M-Teamin kevätkausi starttaa kolmella ottelulla

Miesten edustusjoukkue palaa joulutauolta tositoimiin pelaamalla heti kärkeen kolme ottelua neljässä päivässä. Tällä viikolla pelataan edustusjoukkueen osalta viimeiset ottelut itälohkon joukkueita vastaan. Torstaina Rusalle saapuu nousijajoukkue FCV Vaajakoskelta ja perjantaina PSS Porvoosta. Yhden huilipäivän jälkeen viikon päättää sunnuntaina pelattava vierasottelu Mosalla Erä Akatemiaa vastaan.

FCV on uusi tuttavuus sarjassa, sillä joukkue lunasti sarjapaikkansa viime kevään karsinnoissa kaataen ensin White Foxin puhtaasti kahdessa ottelussa ja karsinnan toisessa vaiheessa Hatsinan samoin kahdessa ottelussa. Torstain vastustaja on tällä hetkellä itälohkon viimeisellä sijalla, kun 16 ottelun jälkeen sarjapisteitä on kasassa 10. Matkaa karsintaviivalle FCV:llä on viisi pistettä.

-Kaveri pelaa aika isoista pisteistä, tietää miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen.

-Alkukausi meni FCV:llä opetellessa uuden sarjatason vaatimuksia. Nyt joukkue alkaa tietää pelin tason ja onkin viime aikoina esittänyt piristymisen merkkejä. Molemmilla joukkueilla on tauko alla ja varmasti intoa riittää torstaina, jatkaa Laurikainen.

Perjantaina Rusalle saapuu PSS, jonka tilanne sarjataulukossa ei ole juuri FCV:tä parempi, sillä joukkueella on pisteitä kasassa vain yksi enemmän kuin FCV:llä ja näin ollen matkaa karsintaviivalle neljä pistettä. PSS on miehille tuttu vastus, sillä joukkueet ovat pelanneet vuosien saatossa samassa lohkossa useampana kautena. Edellinen kohtaaminen on viimekaudelta runkosarjan viimeisestä ottelusta, jossa ratkesi itälohkon toinen liigakarsija. PSS oli tuolloin kotihallissaan parempi lukemin 7-2 ja eteni karsintoihin. Liigakarsinnoissa matka katkesi kuitenkin ensimmäiseen vaiheeseen, kun Indians laittoi sarjan heti kolmesta poikki.

-En usko, että perjantain otteluun tarvitsee motivoida joukkuetta erikseen, sen verran tuoreessa muistissa on viime kauden viimeinen ottelu.

Leveällä materiaalilla liikkeellä

Joukkue on vetänyt muutamat yhteiset harjoitukset joulun jälkeen ja aloittanut valmistautumisen kevään otteluihin. Myös terveystilanne on joukkueen osalta hyvä. Edustuksella on pienimuotoinen otteluruuhka edessä, sillä puolentoista viikon aikana joukkue pelaa yhteensä viisi ottelua. Laurikainen kertoo joukkueen olevan leveällä materiaalilla liikkeellä ja jalka nousee tällä viikolla myös kolmannessa ottelussa ongelmitta.

-Materiaalissa on leveyttä, joten jalkaa riittää sunnuntainakin. Joulukuun otteluissa saatiin pelille myös vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia ja nyt on taas positiivinen tilanne rakentaa ketjuja. Kokoonpanot tulevat elämään seuraavissa peleissä, se on varmaa.

Suurimmat haasteet korvien välissä

Länsilohkon piikkipaikalta kevätkauden aloittava edustus on uuden tilanteen edessä. 16 ottelua, joista 13 voittoa ja kolme tappiota. Taistelu lohkon ykkössijasta on kovaa BlueFoxin kanssa, ja joukkueet ovatkin tasapisteissä. Ero kolmantena olevaan Ilvekseen on venähtänyt jo 11 pisteeseen. Laurikainen näkeekin joukkueen suurimpien haasteiden olevan tällä hetkellä henkisellä puolella.

-Kyllä nyt mitataan omaa joukkuetta ja kykyä käsitellä kärkisijoitusta. Tiedossa on todella hankalia pelejä meille, mutta samalla erittäin hyvää treeniä myös henkisen kantin rakentamiseen.

Torstaina 6.1. kello 18.30 M-Team – FCV
Perjantaina 7.1. kello 18.30 M-Team – PSS

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää