Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST kaatui kolmannen kerran - SSV välieriin

SSV otti kolmannen voittonsa Salibandyliigan puolivälierissä NST:stä lukemin 8-5 (2-2,3-0,3-3) ja eteni välieriin. NST oli ottelun alussa terävänä ja meni kahden maalin johtoon. Pikku hiljaa SSV otti kuitenkin pelinhallinnan itselleen, tasoitti ja meni ohi vierailijoista. Ottelun kolmas erä oli katkonainen ja tapahtumarikas, mutta NST ei päässyt enää uhkaamaan SSV:n voittoa.

I.erä
Toisin kuin edellisissä otteluissa, tällä kertaa oli NST:n vuoro ottaa kuskin paikka alussa. NST pääsi kahden maalin johtoon Arto Vainikaisen ja Petteri Puustisen osumilla. SSV aloitti kirinsä, kun Miko Kailiala syötti vastarissa Lauri Stenforsin tyhjiin. Hyvin pisteiden makuun pleijareissa päässyt Steffi kiitti ja kuittasi. Tasoitus tuli ylivoimalla Mikael Järven iskiessä omalta tontiltaan pallon ohi Jarkko Monthanin.

II.erä
Toisessa erässä SSV pääsi paremmin peliin mukaan ja säätelemään ottelun tempoa, kun NST keskittyi iskemään terävästi vastareilla. Harri Forsten sai vietyä kotijoukkueen ensimmäisen kerran johtoon sekavan vaihdon päätteeksi maalin edestä. Maalintekoa jatkoi Henri Lehtonen, jolla oli helppo työ lyödä tolpilta pallo pussiin Roni Laasosen nappisyötöstä. Erän loppuun SSV pääsi vielä kahden miehen ylivoimalle neljä sekuntia ennen erän loppua. Tilaisuus käytetiin hyväksi ja Järvi teki illan toisensa vaparista ajassa 39.57.

III.erä
Kolmas erä oli kokonaisuudessaan erittäin katkonainen, mutta myös tapahtumarikas. Alkuun NST sai kavennettua Vainikaisen toimesta. Sen kuittasi kuitenkin pian Mikael Lax ja lisää maaleja yleisölle tarjosi Järvi tehden illan kolmannensa rangaistuslaukauksesta. Tämän jälkeen SSV joutui alivoimalle, mutta Markus Olkkonen masensi Nakkisormia tekemällä maalin, toisin kuin NST. Viimeinen kymppi meni sitten kotijoukkueelta alta lipan, ja vieraat saivat kaunisteltua numeroita kahdesti Juho Kailan ja Jarkko Nurmelan maaleilla. Voitto kuitenkin Viikingeille 8-5.

Seuran tiedot - Seuran kotisivut

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.