Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roostersiin kolme uutta pelaajaa

 

Roostersiin kolme uutta pelaajaa


Amerikkalaisen jalkapallon hallitseva Suomen mestari Helsingin Roosters vahvistuu kolmella uudella pelaajalla. Punaisen pelipaidan pukevat ensi kaudella ylleen amerikkalaistukimies Brandon McElwee, keskushyökkääjä Christoffer Anttila sekä linjamies Aleksi Kriivarinmäki.

185-senttinen ja 96-kiloinen McElwee pelasi neljä kautta Lincolnin yliopistossa Pennsylvaniassa. Vuosi sitten viimeisellä kaudellaan hän oli koko kakkosdivisioonatason ykkönen soolotaklauksissa.

- McElwee tuo kentälle suuren määrän taklausvarmuutta. Hänen nopeutensa mahdollistaa tämän erittäin fyysisen pelaajan hyödyntämisen myös takamiehenä, päävalmentaja Juha Hakala sanoo.

19-vuotias Kriivarinmäki (180 cm / 116 kg) siirtyy Roostersiin Jyväskylän Jaguaareista. Tällä viikolla Ruotsissa pelattavissa alle 19-vuotiaiden PM-kisoissa hän on mukana hyökkäyksen linjamiehenä, mutta Jyväskylässä hän pelasi sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.

Keskushyökkääjä Anttila on pelannut edelliset kaksi kautta ykkösdivisioonassa Nokian Ghosthuntersin paidassa. Takana on myös kolme kautta Vaahteraliigaa Tampereen Saintsissa. Miesten maajoukkuerinkiin Anttila kuului vuosina 2007-09.

UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Roosters ry - logo

Roosters - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Valasti jatkaa Wolverinesissa

Ville Valasti jatkaa Wolverinesissa

Helsinki Wolverines on solminut jatkosopimuksen GFL-optiolla puolustuksen linjamies Ville Valastin kanssa.

Lue lisää
Wolverines vahvistuu toiselle kierrokselle

Wolverines vahvistuu toiselle kierrokselle

Helsinki Wolverines vahvistuu entisestään, kun seurassa 2014 pelannut amerikkalainen DB/WR Oscar Vazquez-Dyer liittyy joukkueeseen. Hän tuo mukanaan neljä saksalaista: Ingo Bertherin (WR), Christian Petrichin (LB), Marc Kuppingerin (OL), Alexander Funkin (RB).

Lue lisää
Sebastien Sagne ja Micky Kyei Wolverinesin riveihin

Sebastien Sagne ja Micky Kyei Wolverinesin riveihin

Ahmalauma saa varsinaisen preseasonin kynnyksellä mukavan lisäpotkun, kun riveihin liittyy kaksi kovan luokan suomalaista ammattilaista.

Lue lisää
Hakala jatkaa Roostersin peräsimessä

Hakala jatkaa Roostersin peräsimessä

Amerikkalaisen jalkapallon Suomen mestari Helsingin Roosters on solminut jatkosopimuksen päävalmentaja Juha Hakalan kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Johnson ja Sagne siirtyvät 69ersiin

Johnson ja Sagne siirtyvät 69ersiin

Vaahteraliigassa viime kaudella kuudenneksi sijoittunut Helsingin 69ers on hankkinut riveihinsä kaksi paikallisvastustaja Wolverinesin avainpelaajaa.

Lue lisää