Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandymestaruus ratkaistaan Hartwall Areenalla sunnuntaina

SPV tasoitti voitot Seinäjoella tänään lukemiin 2-2 ja ratkaisu siirtyy näin ensi sunnuntaille. SSV ei saanut maalihanojaan auki ja vastustaja rankaisi tasaisesti 2 maalia jokaisessa erässä. Ottelu pättyi lukemiin 6-3.

Ottelun alku ei ollut SSV:lle helppo. Heti ottelun alussa SPV pääsi rokottamaan taidolla ja onnella. Ensimmäinen maali syntyi jo ottelun toisella minuutilla. Ainakin TV hidastuksen mukaan SSV:llä oli maalin syntyhetkellä mukana myös huonoa tuuria, sillä pallo kimposi ylänurkkaan Mikael Laxin mailan varresta, kun SPV:n Tuukka Kiviranta nosti pallon maalille maalin takaa. Ensimmäinen maali merkittiin SPV:n Teppo Mäkelälle, joka taisteli maalinedustalla Mikael Laxin kanssa. Tuukka Kiviranta oli myös SPV:n toisen maalin syöttäjä kun Erik Härkönen teki lukemiksi 2-0. Tilannetta edelsi Kivirannan röyhkeä ajo kohti maalia ja kaatuessaan pohjalainen painiote esti Kimmo Kinnusen puolustustyöt. Henri Tuhkasen kavensi ns. pukukoppimaalilla vähän ennen erän loppua lukemiksi 2-1.

Toiseen erään SSV tuli jo paremmalla sykkeellä ja pääsi peliin toden teolla mukaan erän puolivälissä. Hyvistäkään paikoista ei kuitenkaan onnistuttu tekemään maalia. Kuten yleensä tällaisessa tilanteessa käy, jouduttiin vastustajan vastaiskusta rikkomaan ja tällä kertaa rangaistuslaukauksen arvoisesti. Pelin luonteeseen nähden aika kevyesti vihelletyn rangaistuslaukauksen ampui Tatu Väänänen ylänurkkaan ohi Henri Toivoniemen. Pahasta puolustusalueen virheestä löysi Sami Koski vaarattoman oloisesta vapaalyönnistä puolustusvirheen seurauksena Harri Karjalan, joka pääsi nokitusten Henri Toivoniemen kanssa ja viimeisteli lukemat SPV:lle 4-1.

Kolmas erä ei hyvästä taistelusta huolimatta kääntynyt SSV:lle, vaan riskillä pelaaminen kostautui. Tero Tiitu pystyi kaventamaan ylivoimalla tutulta paikalta vasemmalta laidalta viuhuvalla laukauksella ajassa 46.46 lukemiksi 4-2. SSV:n isku oli tässä vaiheessa hyvä mutta kavennuksesta saatiin nauttia liian vähän aikaa.  Alle minuutti tästä pääsi Sami Koski ja Mikko Kohonen 2-1 hyökkäykseen. Koski laukoi lukemiksi 5-2 ajassa 47.28. Kun vielä Mikko Kohonen pääsi maalin kulmalta viimeistelemään 6-2 maalin oli SSV todella tiukan paikan edessä. SSV yritti kavennusta kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia ja onnistuikin kerran Mikael Järven maalilla. Näin taululle loppulukemat kotijoukkueen hyväksi 6-3.

Hartwall Areenalle tullaan varmasti näkemään kakkien aikojen trilleri, joka ratkeaa pienellä marginaalilla. Luvassa on tasainen taistelu, jossa jokainen pelaaja antaa kaikkensa. Sunnuntaina nähdään kumman joukkueen kantti kestää loppuun asti. Toivottavasti myös vaativa Helsinkiläisyleisö viimein herää ja tulee sankoin joukoin kannustamaan omiaan tähän mestaruuden ratkaisevaan peliin.

Seuran tiedot - Seuran kotisivut

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.