Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV piti kotiedun ensimmäisessä välierässä

SSV-Oilers 11-4

Välieräsarja alkoi ehkä hieman odotusten vastaisesti. Runsaslukuinen voitto ei suinkaan tarkoita sitä, että sarja olisi taputeltu. Oilers sai omalla pelillään paljon tilanteita aina SSV:n maalille asti ja ajoittain SSV:llä oli vaikeuksia puolustuksen kanssa. Oilersin karvaus samoin tuntui purevan.

Tänään Oilers aloittikin Matias Kaartisen maalilla viiden minuutin pelin jälkeen. SSV pääsi mukaan vasta ylivoimalla erikoistilanteesta, jossa erittäin hienosti suunniteltu lähivapari upposi Harri Forstenin mailasta sisään. Sitten peli repesikin. Toisen maalin tehtaili Mikael Lax kaukorannarista ja Tero Tiitu iski kolmannen. Neljännessä oli jälleen asialla Forsten ja Rein Kivi upotti vielä viidennen maalin ekaan erään tarkalla vedolla vasemmasta laidasta nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Sehän se sitten olikin lopulta voittomaali.

Toiseen erään Oilers vaihtoi kokeneemman Alangon maaliin ja 6-1 lukemat tulivat ajassa 27.13 Juho Järvisen mailasta. Sitten tuntuivat joukkueet saaneen puolustuksen hetkellisesti kuriin ja kymmenen minuuttia myöhemmin Oilersin Sylvester Raikamo tasoitti lukemia. Jokainenhan tietää, että maalin tekoon tarvitaan vain muutama sekunti ja peliä ei vieläkään uskottu pelatuksi. SSV siinä sitten sisuuntui ja käytti 38 minuutin hyödyllisesti kun ensin nähtiin Markus Huhtimon maali ja voltti perään ja seuraavaksi Juho Järvinen teki illan toisensa. Tunteet siinä alkoivat sitten lämmetä ja erän loppuun saatiin vielä vähän tönimistä ja jäähy molemmille joukkueille.

Kolmanteen siis lähdettiin tasavajaalla ja SSV oli taas hereillä. Ensin Pasi Halonen maalinteossa ja sitten Järvisen hattutemppu merkattiin tasavajaalle. Seuraavaksi rankaisi Oilers alivoimalla päästyään 2-1 hyökkäykseen ja Casper Pfitnerin viimeisteltyä varmasti taululle lukemat 10-3. Siitä Oilersin taistelutahto nousi ja SSV oli ajoittain helisemässä. SSV:n kapteeni pystyi vielä yhden maalin ylivoimalla tekemään ja viimeinen vajaa 10 minuuttia SSV yritti melko huonolla menestyksellä pitää palloa. Mutta SSV:n onneksi ei Oilerskaan enää tehnyt kuin yhden Oliver Wardin toimesta ja loppulukemat olivat 11-4.

Seuraava peli pelataan vasta maanantaina ja joukkueilla on lähes kolme päivää aikaa valmistautua tulevaan. SSV:lle tehtävä on vaativa, koska hyvään oloon ei voi jäädä lillumaan vaan valmistautuminen seuraavaan peliin täytyy tehdä nyt erityisen hyvin.

Tiedot

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.