Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ensimmäisen vei Josba

 
Ensimmäisen vei Josba

Varovaisen alun jälkeen 4,46 Harri Forstenin oivasta syötöstä Juho Järvinen laukoi oikealta pienestä kulmasta Josban maalivahdin käden kautta 1-0. Toinen maali oli lähellä, kun pelattu 13 minuuttia ja Micce pääsi yksin läpi. David Rytych oli maalillaan onnekkaampi.
Pari minuuttia ennen erän loppua Tatu Eronen lirutti pallon ohi Henun maalin perukoille. Erätauolle tasalukemissa 1-1.

Minuutti toista erää ja  Juhani Tuomaisen vinha laukaus hiljensi kotiylöisen toistamiseen.
Peli jatkui vahvana vääntönä, kunnes 25,59 Jyri Peronkorpi laukoi Josban jo 3-1 johtoon. 27 minuutin kohdalla torjunnan jälkitilanteessa SSV maalivahti, Henri Toivoniemi loukkasi vasemman polvensa. Maalille tiukkaan paikkaan Jesse Johnsson.

Kolmannessa erässä alkoi Mikael Järvi Show. Ajassa 46.13 Aapo Mutanen otti 2 minuuttia mailaan lyömisestä. Ylivoimalla vaparikuvion päätteeksi Järven syöttö Forstenille ja kavennus 2-3. Kuusi sekuntia myöhemmin  Tiitu syöttää ja Järvi tasoittaa 3-3. Kolme minuuttia ehdittiin pelata tasatilanteessa kun Josba karkaa uudelleen 4-3 johtoon Jyri Peronkorven lauottua ja Jessen torjunnan kautta maaliin. Kaksi minuuttia, Tero syöttää ja  Micce kuittaa  4-4  Davidin längistä. 53.45 Juho Järvinen syöttää, Mikael Järvi takoo
hattutempun ja ottelu 5-4. Tässä vaiheessa näytti hyvältä kotijoukkueen kannalta.

Viisi minuuttia kolmatta erää jäljellä kun Tuomas Arponen estää Micceä maalilla ja jälkitilanteessa Micce hermostuu ja ottaa pelirangaistuksen. Järvelle suihkukomennus ja SSV joutui pelaamaan 4:llä seuraavat 5 minuutia. Samassa ajassa Josba 2 minuutia estämisestä. Tiukkaa vääntöä puolin ja toisin. Josban aikalisä 59.16 ja Josba jatkoi
ilman maalivahtia. 11 sekuntia ennen summeria Arto Vainikainen tasoittaa Tatu Erosen passista.

Jatkoajan alkusekunneilla oli SSV:llä paikka voittomaaliin, mutta vastahyökkäyksestä Josba vei ottelusarjan 0-1 tilanteeseen. Ottelut jatkuvat ensi tiistaina Joensuussa. Nälkäinen ja
kiukkuinen SSV ryhmä lähtee hakemaan tasoittavaa voittoa. Seuraava ja kolmas peli 18.3 Pasilassa 18.30.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää