Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keskiviikon ottelusta asetelmat perjantaille

 
Keskiviikon ottelusta asetelmat perjantaille

Liigakarsintojen kolmas ottelu pelataan keskiviikkona kello 18.30 alkaen miesten isännöidessä kotihallissaan Lappeenrannan NST:tä vastaan. Otteluvoitot ovat 1-1, kun molemmat joukkueet ottivat kotivoitot sarjan ensimmäisissä otteluissa. Keskiviikon ottelusta ei panosta puutu, sillä voittaja saa kaksi ottelupalloa, joilla ratkaista sarja edukseen. Neljäs ottelu pelataan perjantaina Lappeenrannassa ja tarvittaessa joukkueet kohtaavat vielä lauantaina Rusalla.

Keskiviikkona the ottelu

-Iso peli keskiviikkona, koska sen myötä perjantaina sarja on katkolla jommalle kummalle joukkueelle, tietää miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen.

Miehille jäi parannettavaa lauantain ottelussa muun muassa puolustuspelaamiseen ja Laurikainen kertookin joukkueen keskittyvän teemaan ennen keskiviikon ottelua.

-10 päästettyä maalia kertoo, että nyt on ollut jälleen pakko käydä puolustuspeliä läpi. Harvoin näitä otteluita 10 päästetyllä voittaa.

Myös pallolliseen peliin tarvitaan lisää tehoa ja erityisesti hyökkäyspäässä pitää päästä tuloksiin.

-Nopeat vastahyökkäykset pitää pelata suoraviivaisemmin kohti maalia. Parannettavaa meillä on myös hyökkäysalueen pelaamisessa silloin, kun hallitaan palloa pidempään.

-Edelleen luotetaan siihen taustatyöhön, mitä on tehty NST:stä. Kahden pelatun ottelun jälkeen ei enää olla kauheasti lisätietoa saatu joukkueesta, sen sijaan samoihin paikkoihin isketään kuin tähän mennessäkin.

Kummallakaan ei varaa hölmöihin virheisiin

Tiukat ja tasaväkiset ottelut ratkeavat usein erikoistilannepelaamiseen tai jopa yhteen harhasyöttöön tai vaihtovirheeseen. Kun pelataan paikasta korkeimmalle sarjatasolle, ovat molemmat joukkueet sen luokan pelimiehistä tehty, että tarjotut avopaikat käytetään hyvällä prosentilla hyödyksi. Joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella jo 28 runkosarjaottelua sekä kaksi karsintapeliä, joten rutiinia on löydyttävä suorittamiseen. Enää lapsuksia ei saa tapahtua.

-Hölmöistä virheistä on päästävä eroon. Niitä ei yksinkertaisesti voi enää liigakarsintasarjassa tehdä, kommentoi Laurikainen.

Keskiviikkona jälleen Rusan yleisöennätys?

Karsintasarjan avausottelussa miehet tarjosivat joukkueille huikeat puitteet ottelulle, kun yleisö hurrasi äänekkäästi jo esittelyistä lähtien. Nyt tavoitteena on uusia vähintään avausottelun tunnelma ja Laurikainen kertookin joukkueen odottavan tulevaa kotiottelua.

-Nyt viilataan pikkasen kentällisiä ja puolustamisen kautta lähdetään peliin. Joukkueen vahvuudet, mitä kauden aikana on nähty, pätee edelleen, joten luottavaisin mielin lähdetään keskiviikon otteluun.

Sarjan ottelut (voitot 1-1):
Pe 4.3. M-Team – NST 5-3
La 5.3. NST – M-Team 10-7
Ke 9.3. kello 18.30 M-Team – NST
Pe 11.3. kello 18.30 NST – M-Team
Tarvittaessa:
La 12.3. kello 18.00 M-Team - NST

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää