Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maalirikas ottelu FoSua vastaan, 10-9 voitto

 
Maalirikas ottelu FoSua vastaan, 10-9 voitto

Miesten edustusjoukkue otti voiton myös viikonlopun toisesta ottelusta, kun vauhdikkaan pelin jälkeen lukemat tulostaululla loistivat miesten eduksi 10-9 (3-3,3-4,4-2) ja FoSu joutui lähtemään paluumatkalle tappio niskassaan. Ottelu eteni maalien valossa melko tasatahtiin ja tänään kummankin joukkueen puolelta nähtiin nukahduksia, jolloin toinen iski pari maalia peräkkäisissä vaihdoissa. Julius Jousin osuma ajassa 57.34 jää ottelun viimeiseksi ja tuuletukset ovat sen mukaiset.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo joukkueen menneen pitkästä aikaa pelillisesti taaksepäin. Laurikainen ei kuitenkaan ole huolissaan seuraavista otteluista, vaan uskoo joukkueen pääsevän jälleen hyvän videopalaverin jälkeen oikeille urille.

-Nyt mentiin pelillisesti pitkästä aikaa taaksepäin, mutta synkistely ei auta. Jokaisen pitää taas koota itsensä ja vaikka ennakossa sanoin, että hirveän pitkiä videopalavereja ei enää pidetä, niin tämä peli pitää kyllä käydä joukkueen kanssa läpi.

-Tänään ei ollut pelillisesti häävi peli. Kai se on hyvän joukkueen merkki, että pystyy noin huonolla pelillä voittamaan. Vastustaja oli kyllä paljon halukkaampi pelaamaan kuin Indians eilen, tosin pelasi myös varmasti isommista pisteistä.

-Virheitä tehtiin yhteen erään enemmän kuin eilen koko pelissä. Vauhtikin oli tänään kovempi, mutta mentiin turhaan vauhtiin mukaan. Eilen oltiin päästy ylipelaamisesta eroon, mutta tänään taas muutamien kohdalla näkyi liikaa vauhtia.

-Olen tyytyväinen kolmoskentän peliin. Myös ylivoima alkaa kehittyä oikeaan suuntaan, oli tiedossa, että tänään saadaan harjoitella erikoistilanteita ja selvittiin niistä ihan kunnialla.

-Alkava viikko on meille iso viikko. Kolme treeniä ja peli arkipäiville, jonka lisäksi lauantaina joukkuepalaveri. Paljon tapahtumia edessä ja pitäisi saada ehjä viikko. Nyt voidaan vielä vetää hieman kovempi treeniviikko ennen kauden huipentumaa.

Miesten edustusjoukkueella on vielä yksi kotiottelu jäljellä runkosarjassa.

Perjantaina 18.2.2011 kello 18.30 M-Team - LoSB

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää