Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyliigassa edessä tärkeät pelit

 
Salibandyliigassa edessä tärkeät pelit

SSV kohtaa lauantaina Hämeenlinnassa ja maanantaina Pasilan kärkitaistossa vastassa on Classic

Salibandyliigassa pelit vähenevät ja panokset kovenevat. Alkaa olla se aika keväästä kun runkosarjan sijoitukset alkavat hamottua, ja jokainen piste on merkityksellinen. Sarja on tasainen ja tappelu niin kärkipaikoista kuin viimeisistä sijoistakin on vielä kiihkeää. Sarjan kuusi parasta joukkuetta ovat kahdeksan pisteen sisällä kun vielä 12 pistettä on jakamatta. Myös taistelu karsintasarjaan joutumisesta on tiukkaa, kun viisi joukkuetta on kahden pisteen sisällä. Mikään ei siis vielä ole varmaa ja jokainen peli on voitettava.

Trackers - SSV 12.2.2011 klo 17.00 Iittala-halli

Lauantaina edustusjoukkue astuu siis Iittalassa selkä seinää vastaan pelaavaa kotijoukkuetta vastaan. Voitolla Trackers parantaisi vähän asemiaan taistelussa suorasta liigapaikasta. Odotettavissa onkin varmasti kaikkensa voiton eteen tekevä Jäljittäjä-lauma. Tukenaan heillä on hyvin lisätarmoa antava kotijoukkue, joka on tehnyt monen joukkueen olon ahtaaksi tunnelmallisessa Iittala-hallissa. 

Trackersilla on allaan kaksi hyvää voittoa samoista sijoista pelaavista AC Hakista ja FBT Porista. Tätä sarjaa joukkue haluaisi varmasti jatkaa. Joukkueen parhaita pistemiehiä ovat olleet Timo Johansson (22+9) ja Risto Parikka (13+18).

SSV - Classic 14.2.2011 klo 18.30 Pasilan UT HUOM!! TV-ottelu

Maanantaina pelataan todellinen trilleri, kun kaksi kärkijoukkuetta kohtaa Pasilassa. Ottelu on erittäin tärkeä kummallekin joukkueelle ja se halutaan voittaa.

Classic ei ole ollut yhtä vakuuttava joulutauon jälkeen kuin syyspuoliskolla, mutta tatistiikka ei kerro kaikkea. Kyseessä on kuitenkin taitava ja hyvin vaarallinen joukkue. Maalintekotaito on huikeaa, mistä kertoo muun muassa 164 tehtyä maalia. Materiaali on leveää ja valmennuksesta löytyy maajoukkueeseenkin nimitetty Ray Backman. Viimeisestä joukkueiden kohtaamisessa SSV joutui poistumaan 5-3 tappio niskassaan. Miehillä onkin varmasti hampaankolossa jotain tuosta pelistä, eikä Pasilassa tulla mitään antamaan ilmaiseksi.

Classicin pääarkkitehteina ovat häärineet pistepörssin kärkinimi Lassi Vänttinen (35+33) ja puolustaja Mika Savolainen (8+25)

SSV sai alleen hyvän harjoitusjakson maajoukkuetauon aikana, kun ainoastaan Tero Tiitu ja Mika Ahonen olivat maajoukkueen mukana Finnkampenissa. Treeneissä keskityttiin fysiikan parantamiseen ja tiettyjen osa-alueiden hiontaan. Tulevaisuudessa jää nähtäväksi kuinka pitkälle ne antoivat eväitä.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaAhonen

Mika Ahonen

Tiedot

TeroTiitu

Tero Tiitu

23.4.1982
Tiedot


EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää