Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Teamilla kaksi ottelua viikonloppuna

 
M-Teamilla kaksi ottelua viikonloppuna

Miesten edustusjoukkue palaa tositoimiin, kun joukkue pelaa kahdesti tulevana viikonloppuna. Lauantaina edessä on paikallispeli Indiansia vastaan Otahallissa ja sunnuntai-illan myöhäisotteluun Rusalle saapuu FoSu. Tällä hetkellä edustus on länsilohkon kärjessä tasapisteissä BlueFoxin kanssa ja yhdellä voitolla joukkue varmistaa pelien jatkumisen myös runkosarjan jälkeen.

Vastaan asettuu kaksi kevätkauden varsin pirteästi aloittanutta joukkuetta, sillä Indiansilla on seitsemästä ottelusta kasassa kuusi voittoa ja FoSu on puolestaan voittanut kahdeksasta pelaamastaan ottelusta peräti seitsemän. Miehet ovat pelanneet tammikuussa seitsemän ottelua, joista viidessä on tarvittu jatkoaikaa, mutta joukkue ei ole kuitenkaan kärsinyt kuin yhden tappion kevään aikana.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen odottaa joukkueelta hyvää loppurutistusta runkosarjan viiteen viimeisen otteluun.

-Hyvät pelit on tulossa viikonloppuna. Vastassa on kaksi sellaista joukkuetta, joiden peli on mennyt eniten eteenpäin syksyn otteluihin verrattuna. Molemmat joukkueet tarvitsevat kuitenkin vielä muutaman pisteen sarjapaikan varmistamiseen, joten tasokkaat pelit on edessä.

Miehet viettivät edellisenä viikonloppuna ansaittua vapaata ja Laurikainen kertoo joukkueen järjestäneen yhteistä tapahtumaa talvilajin puitteissa. Nähtävissä on valmistautuminen kohti tiivistä loppurutistusta runkosarjan osalta ja Laurikainen uskoo, että joukkueelle teki hyvää viettää hetki myös keskenään.

-Juttelin joukkueenjohdon kanssa ja kuulin, että jätkät olivat käyneet pelaamassa kiekkoa lauantaina. Teki varmasti myös hyvää, että olin itse käytännössä melkein viikon verran pois joukkueen käytöstä Ruotsi-ottelun takia, sillä nyt on edessä tiivis jakso viimeisten pelien osalta.

-Tieto siitä, että runkosarjaa on jäljellä enää viisi ottelua, helpottaa otteluihin valmistautumista ihan eri tavalla kuin joskus marraskussa. Nyt nähdään, että lohkon piikkipaikka on omissa käsissä ja sen varmistaminen on viiden ottelun päässä.

Laurikainen on tyytyväinen joukkueen viime aikojen nousujohteiseen tekemiseen ja kertoo, että peliä on jälleen saatu vietyä eteenpäin. Puolustuspään pelaaminen on toiminut kauden ensimmäisistä otteluista lähtien ja nyt on tarkoitus saada höllättyä ylimääräistä vauhtia hyökkäyspäässä.

-Ollaan hyvässä aikataulussa ja tällä viikolla muun muassa vedettiin kauden parhaat maanantaitreenit. Siitä lievästä ylinopeudesta, mitä meillä on ollut, pitäisi nyt päästä sellaiseen sopivaan vauhtiin. Nopeutta on kauden aikana painotettu paljon, mutta sopivan tilannenopeuden löytäminen on vienyt aikansa.

-Nyt treenaaminen on jo aika kevyttä. Samat jutut ovat tavoitteena tekemisessä kuin kauden alussakin, mutta nyt on enää kyse suorittamisen tasosta. Pelitapa on kaikilla selkäytimessä eikä enää tarvita raskaita videopalavereja jokaisen tilanteen analysointiin.

Laurikainen antaa kiitosta tämän kauden sarjajärjestelmälle, jonka puitteissa lähes kaikki joukkueet pelaavat vielä helmikuussakin erittäin tärkeistä pisteistä. Kauden päätteeksi molemmista lohkoista kolme viimeistä joukkuetta putoaa suoraan 2. divisioonaan ja joukkueet sijoilta 6. ja 7. karsivat toisiaan vastaan säilymisestä. Ensi kaudella pelattavaan yksilohkoiseen 14 joukkueen sarjaan nousee kaksi joukkuetta tämän kauden 2. divisioonasta.

-Hyvä, että meillä on loppukauden pelit sellaisia joukkueita vastaan, joilla on panosta pelata sarjapaikastaan. Vaikka tämän kauden sarjasysteemi on raaka, niin on kuitenkin hyvä, että on paljon viivoja, joilla pelata. Ei tule niitä turhia runkosarjan pelejä, joita ennen oli yksi kolmasosa koko divarin sarjasta.

Viikonlopun otteluista Laurikainen odottaa vauhdikkaita vääntöjä ja uskoo joukkueen pääsevän harjoittelemaan jälleen erikostilannepelaamista kotihallissaan sunnuntaina.

Tervetuloa seuraamaan joukkueen esityksiä!

Lauantaina 12.2. kello 18.00 Indians – M-Team
Sunnuntaina 13.2. kello 19.30 M-Team – FoSu

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää