Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SB Vantaa kaatui 12-3

 
SB Vantaa kaatui 12-3

Miesten edustusjoukkue päätti kotiviikonlopun voittoon, kun paikallisvastustaja SB Vantaa sai palata kotiin ilman sarjapisteitä 12-3 tappion myötä. Edellisenä päivänä joukkue tuskaili viimeistelyn kanssa ja sunnuntain otteluun valmennuksen ohje oli laittaa luoduista maalipaikoista palloa sisään. Erityisen hyvällä pelipäällä oli ykköskenttä, joka tehtaili seitsemän maalia Eero Purasen (3+3) johdolla. Voittomaalin itselleen merkkautti jälleen kukapa muukaan kuin Michael Grönlund.

M-TEAM – SB VANTAA 12-3 (3-2,4-0,5-1)

Ensimmäisenä maalinteossa onnistuu puolustaja Timo Elomaa, jonka matala laukaus uppoaa viivasta alakulmaan reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Pian avausmaalin jälkeen miehet pääsevät ylivoimalle, kun Eero Puranen karvaa erinomaisesti pallon Vantaan puolustukselta ja kaverin on pakko rikkoa. Erikoistilanteessa vieraat ovat paremmin hereillä ja 1-1 tasoitus nähdään alivoimalla ajassa 8.33.

Eilen loistovireessä pelannut Petri Lesch avaa Puraselle, joka laukoo pallon kantilta maaliin ajassa 12.19 ja miehet ottavat jälleen johtoaseman ottelussa. Seuraavalla minuutilla edustus on aivan yössä, kun vierailla on vapaalyönti hyvältä etäisyydeltä ja tarkalla viimeistelyllä Vantaa tulee jälleen tasoihin. Ensimmäisen erän aikana jo monta maalipaikkaa tuhlannut Mikko Malinen onnistuu vain sekunti ennen erätaukoa ja laittaa Purasen korkean syötön toisella yrittämällä ilmasta sisään. Erätauolle mennään 3-2 lukemissa.

Toisen erän alussa miehillä on tukku hyviä maalipaikkoja, mutta laukaukset suuntautuvat yli ja ohi maalin. Pitkään tehottomana toiminut ylivoima saa ensimmäisen onnistumisen ajassa 27.01, kun Antti Itkonen syöttää ja Grönlund iskee pallon takatolpalta ilmasta sisään. Seuraavaksi Malinen laukoo pallon oikealta maalin eteen ja Puranen ohjaa miehet 5-2 johtoon. Vielä samaan ruuhkaan yksi onnistuminen, kun joukkueen kapteeni Lauri Huusko laukoo 6-2 lukemat ja Vantaa on lopullisesti tiputettu maalikarkeloista. Ennen toista erätaukoa Puranen lisää miesten johdoksi 7-2 Sampo Laukkalan hyvästä esityöstä.

Mikko Aro päättää laukoa vapaalyönnistä itse ja yllättää vierasjoukkueen tarkalla kudilla kolmannen erän toisella minuutilla. Tilanne 8-2. Tänään edustus laukoi joka tilanteesta ja seuraavana onnistuu jälleen Elomaa. Vieraat kaventavat kertaalleen, mutta Laukkala avaa maalitilinsä sekä Huusko ja Aro viimeistelevät vielä toiset maalit mieheen ja näin ollen loppunumerot kirjataan edustuksen hyväksi 12-3.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen oli tyytyväinen joukkueen palattua jälleen voittokantaan.

-Saatiin tänään harjoitella pallollista peliä ja kaikille kentille tuli onnistumisia. Täydet kaksi pistettä muutaman pelin tauon jälkeen tuntuu hyvältä.

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat kahden viikon päästä, kun lauantaina 12.2. joukkue pelaa Otahallissa Indiansia vastaan ja sunnuntaina 13.2. kotihalliin miesten vieraaksi saapuu FoSu.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää