Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Teamin Laurikainen ennakoi viikonlopun otteluita

 
M-Teamin Laurikainen ennakoi viikonlopun otteluita

Miesten edustusjoukkue kohtaa ensi lauantaina divarin tämän hetken kuumimman joukkueen, kun kaikki kevätkauden sarjapelinsä voittanut Ilves saapuu Rusalle. Menneenä viikonloppuna Ilves menestyi myös seurajoukkueiden Suomen Cupissa, kun vasta finaalissa joukkue taipui paremmalleen. Matkalla Cupin finaaliin Ilves tiputti kaksi liigajoukkuetta, joten varsin kovan haasteen vieraat heittävät miehille, mutta mikäs sen parempaa, sillä kovat pelit sytyttävät aina.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo joukkueen käyneen läpi maanantain videopalaverissa perjantaina jatkoaikatappioon päättyneen Erä Akatemia -pelin käännekohtia.

-Katsottiin ottelun maalit videolta ja kyllä Akatemian tekemät maalit tulivat meidän aika karmaisevista henkilökohtaisista virheistä. Kokonaan ei koskaan pysty kitkemään näitä virheitä pois, mutta aina voi ottaa opiksi. Tällä tasolla ottelun ratkaisut syntyvät henkilökohtaisista virheistä tai hienoista yksilösuorituksista, muilla tavoin on vaikea päästä yllättämään. Onneksi myös meiltä löytyy tarpeeksi ratkaisijan rooliin sopivia pelaajia.

Tammikuun aiempien otteluiden jälkeen Laurikainen on useaan otteeseen harmitellut, kun tekemisestä on puuttunut ajatus ja keskittyminen on herpaantunut. Joukkueen erikoistilannepelaaminen on onnistunut alivoimalla hyvin, mutta ylivoimalla tehoja saisi tulla enemmän, sillä sarjan tehokkaimmat ylivoimat viimeistelevät puolitoista minuuttia edustusta nopeammin.

-Luotiin riittävästi maalipaikkoja edellisessäkin ottelussa, joten nyt on viimeistelystä kiinni, että onnistumisia alkaa tulla enemmän. Alivoima on toiminut läpi kauden hyvin, siihen olen tyytyväinen. Ylivoimaa aletaan nyt käydä jälleen läpi, joten eiköhän siihenkin uusia variaatioita saada. Fokus täytyy kuitenkin pitää omassa tekemisessä, oli tuomarit kuinka hyviä tahansa.

Laurikainen oli viime viikonloppuna paikan päällä seuraamassa Ilveksen otteita Suomen Cupissa. Minkälainen joukkue Rusalle saapuu lauantaina?

-Taitava pallollinen joukkue. Joukkueessa on muutamia nuorten maajoukkuepelaajia, jotka ovat lähdössä Ruotsi-otteluun. Kaverit ovat olleet viime aikoina hyvin pelillä, joten mielenkiinnolla odotan heidän tekemistään.

Lauantaina 29.1. kello 18.30 M-Team – Ilves

Lauantain otteluun on ilmainen sisäänpääsy!

Miesten edustusjoukkue pelaa kotihallissaan myös sunnuntaina. Vaikka alkuviikko onkin pohjustettu tapahtumaottelua Ilvestä-vastaan pelataan sunnuntain myöhäisillan otteluna paikallistaisto SB Vantaata vastaan ja jaossa viikonlopun toinen kahden pisteen potti.

Vantaa pelaa miesten tavoin tuplaviikonlopun, tosin joukkueen lauantain ottelu on Uudessakaupungissa, kun joukkue lähtee hakemaan voiton myötä elintärkeitä pisteitä sarjan heikoimmalta joukkueelta. Vantaa on miehille tuttu vastus vuosien varrelta ja Laurikainen tietää, että vastaan asettuu fyysinen joukkue, joka pelaa isoista pisteistä.

-Jokainen joukkue pelaa sarjassa jostakin. Tämän kauden sarjasysteemi on niin raaka, että jos sarjasta putoaa, on takaisin pääseminen äärimmäisen vaikeaa ensi kaudella. Putoamista vastaan taistelevat joukkueet tulevat varmasti esittäämään huikeita taisteluja. Kyllä sarjataulukkokin on osoittanut, että yhtään helppoa peliä ei tässä sarjassa ole.

-On tämä meillekin tärkeä peli, sillä nämä pelit tässä vaiheessa kautta on yksinkertaisesti pakko voittaa. Pelin on oltava siinä kunnossa, että kotona voitetaan kaikki, muuten on ihan turha haaveilla ainoastakaan pisteestä jatkossa.

Sunnuntaina 30.1. kello 19.30 M-Team – SB Vantaa

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää