Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miehet ottivat uuvutusvoiton TPS:ta

 
Miehet ottivat uuvutusvoiton TPS:ta

TPS-SSV 2-5

Maanantai-iltana puolustus nousi lopulta kunniaan kun SSV sai tosissaan kyykätä ja erityisesti alivoimalla saavuttaakseen kaksi sarjapistettä. Ottelu oli tiukka aina kolmanteen erään asti, jossa TPS ei enää keksinyt miten puolustuksen purkaa ja SSV sai tehdä maalit.

Ensimmäinen erä alkoi TPS:n komennossa ja asialla Lasse Paju. SSV:lle kuitenkin tarjoiltiin ylivoimaa ja Tero Tiitu iski liberon paikalta Mikael Järven syötöstä varmasti maalin. Myös erän toinen SSV:n maali syntyi ylivoimalla Juho Järvisen mailasta tällä kertaa viiden metrin päästä maalista. Syöttäjänä oli jälleen Mikael Järvi. SSV:n viidestä maalista kolme syntyi ylivoimalla kun TPS ei onnistunut hyödyntämään SSV:n neljästä jäähystä yhtään.

Toisen erän ainoan maalin teki TPS:n Miikka Sokka. Kovaa mentiin jälleen ja nopeita kääntöjä tehtiin.

Kolmannessa erässä Järvi teki vuorostaan Tiitun syötöstä ensimmäisen ja Järvinen Järven syötöstä toisen. Järvi keräsi tehot 1+3 ottelusta. Tiitu sai lopulta viimeistellä lukemat. TPS yritti miespuolustusta, kuudella viittä vastaan ja vaikka mitä, mutta SSV kyykkäsi nöyrästi voiton itselleen.

Mikeal Järvi kertoi pelistä; "Väsyneet jalat perjantain saunaillan jäljiltä, joka vihdoin saatiin järjestettyä ahtaaseen pelirupeamaan. Näki kyllä tosiaan että joukkueella oli väsyneet jalat ja muutenkin ollaan viime aikoina kovaa treeenattu. Siihen nähden tärkeät kaksi pistettä. TPS oli pirteällä päällä, hyvällä itseluottamuksella ja teki omaa työtään hyvin. Onneksi onnistuttiin ylivoimalla iskemään. Siihenhän se voitto perustui. Hieno pelata kun oli ennätysyleisö, talo täynnä ja muutama sata jäi ulkopuolellekin."

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaelJärvi

Mikael Järvi

2.12.1977
Tiedot

JuhoJärvinen

Juho Järvinen

18.6.1982
Tiedot

TeroTiitu

Tero Tiitu

23.4.1982
Tiedot


EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää