Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS seuraava vastustaja

 
TPS seuraava vastustaja

SSV:n seuraava vastustaja on Turun jättiläinen TPS. Ottelu pelataan Caribia-hallissa maanantaina 24.1. klo 18.30.

SSV:n otteett ovat kohentuneet vuodenvaihteen jälkeen. Tuloksena neljstä tämän vuoden pelistä on myös neljä voittoa. Tulokset ovat olleet hyvät, ja ennenkaikkea peli-ilme on myös parantunut. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä seuraavaan kohtaamiseen, joka on TPS:aa vastaan.

TPS:n kausi on ollut vaikea, josta kertoo ehkä myös sarjataulukon 12. sija. Pisteitä on kertynyt yhteensä 11 pistettä. Viime aikoina joukkue on kuitenkin saanut kivasti kartutettua pistepottiaan, kun viimeisissä peleissä ovat kaatuneet Trackers ja Loviisa. Varsinkin voitto tunnetusti vaikealla Loviisan vieraskentällä on varmasti nostanut joukkueen itsetuntoa. Ryhmä on hyvä pallollinen joukkue, joka osaa kyllä tehdä maaleja. Oman maalin puolustaminen on ollut vaikeampaa, josta kertoo 135 päästettyä maalia. Joukkueen parhaat pistemiehet: Lasse Paju (7+22) ja Jarkko Penttinen (11+7).

SSV:n pelit Palloseuraa vastaan ovat olleet aina tapahtumarikkaita. Milloin on ollut vaikeuksia löytää perillä ajoissa, milloin pelaajat ovat olleet pelioikeuttomia. Kauden edellisessä kohtaamisessa ei nähty draamaa kuin kentällä. Ottelu päättyi 8-6, mutta viimeiseen asti kotijoukkue sai pelata TPS:n otettua ohjat käsiinsä ottelun lopulla. Tällä kertaa oma pää pitää saada tukittua, ja tehdä tarvittava määrä maaleja.

SSV:n Mikael Järvi kertoo valmistautumisesta: " Tämä viikko on ollut kunnon härkäviikko. Vuoden alusta asti on tehty paljon hommia, ja niin on jatkettava. Playoff-ottelutkin tulevat kuitenkin toivottavasti vielä keväällä. TPS herättää vahvoja tunteita. Mielessä on viime vuoden peli, jossa lunta tuli tupaan kunnolla. Myös nilkka vääntyi tuossa ottelussa. Parannettava on!"

"TPS kaadetaan viime aikaisen hyvän asenteen voimalla. Jokaisen kentän tulee jatkaa hyviä otteita. Maanantai sopii parhaiten viikkopeleistä, kun pääsee viikonlopun jälkeen levänneenä peliin. TPS:sta mieleenpainuvimmat muistot ovat viime vuodelta, kun peli syksyllä oli todella katastrofaalinen. Toivotaan myös että Pekka-kuski löytää tällä kertaa kunnolla perille. Tällä hetkellä omat fiilikset ovat työnteon jälkeen hyvät. Vanha kroppa on intoa täynnä!"

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaelJärvi

Mikael Järvi

2.12.1977
Tiedot


EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää