Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Perjantaina edessä tiukkaa vääntöä Mosalla

 
Perjantaina edessä tiukkaa vääntöä Mosalla

Miesten edustusjoukkueen ottelut jatkuvat perjantaina, kun joukkue pelaa kolmannen peräkkäisen vieraspelin. Viime viikonloppuna kaksi jatkoaikavoittoa länsirannikkolta hakenut edustusjoukkue suuntaa nyt toisen helsinkiläisjoukkueen vieraaksi, kun itälohkossa pelaava Erä Akatemia isännöi ottelua kello 19.30 alkaen Mosalla .

Erä Akatemian kevätkausi on alkanut odotettua heikommin, sillä joukkue ei ole onnistunut saalistamaan pistettäkään pelaamistaan neljästä ottelusta. Akatemia on ollut tällä kaudella kuitenkin vahvimmillaan juuri kotiotteluissa, sillä vain OLS on onnistunut hakemaan pisteet Mosalta varsinaisella peliajalla. Kerran Akatemia on hävinnyt jatkoajalla kotonaan ja muuten plakkarissa on viisi kotivoittoa ja kaksi tasapeliä.

-Meiltä löytyy historiasta hyviä vääntöjä Akatemiaa vastaan. Mosalla ollaan pelattu tiukkoja matseja, jotka ovat päättyneet yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen ja todennäköisesti perjantainakin ero joukkueiden välille saadaan vasta kolmannessa erässä, ennakoi miesten päävalmentaja Mikko Laurikainen.

Perjantaihin mennessä edustuksella on takana rankka kahdeksan päivän jakso, sillä vain tiistai oli yhteisestä tekemisestä vapaa. Edessä on kuitenkin perjantain jälkeen vapaa viikonloppu, joten energian voi kohdistaa kokonaan Akatemian kaatoon.

Perjantaina 21.1. kello 19.30 Erä Akatemia – M-Team

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää