Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Neljän pisteen viikonloppu, jatkoaikavoitto myös Turusta

 
Neljän pisteen viikonloppu, jatkoaikavoitto myös Turusta

Miesten edustusjoukkue jatkoi länsirannikon kierrosta suunnuntaina Turussa, kun FBC Turku isännöi joukkueiden kauden toista kohtaamista. Miehillä oli alla edelliseltä illalta jatkoaikavoitto USB:stä ja FBC:llä perjantailta niukka yhden maalin tappio LoSBille. Miehet pääsivät ottelussa nopeasti 3-0 johtoon, mutta kotijoukkue tulee peliin mukaan ja lopulta ottelu etenee lauantain tavoin jatkoajalle. Miesten kauden viides jatkoaika tuottaa neljännen jatkoaikavoiton, kun Eero Puranen laukoo 10 sekunnin jälkeen pisteet miehille.

FBC TURKU – M-TEAM 7-8ja. (2-3,2-2,3-2,0-1)

Ottelun ensimmäisissä vaihdoissa pallonhallinta on miehillä ja edustus onnistuu myös maalinteossa ensimmäisenä, kun Laukkala tarjoilee pallon päädystä maalin kulmalle. Itkonen tuikkaa pallon pienestä tilasta sisään ja miehet siirtyvät ottelussa 1-0 johtoon reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Seuraava maalipaikka on kotijoukkueella, kun pitkä pystysyöttö vapauttaa kaverin läpiajoon, mutta Lesch kirjauttaa näyttävän torjunnan tililleen. Molemmat joukkueet rakentelevat maalipaikkoja, mutta miehet kilauttavat pallon rautoihin ja FBC:n laukauksen suuntautuvat ohi miesten maalista, joten 1-0 tilanne pitää.

Miehet karvaavat pallon kotijoukkueen vapaalyönnistä ja Eronen syöttää pallon kohti FBC:n maalia. Aro lataa pallon täydestä vauhdista ykkösellä ohi kotijoukkueen maalivahdin ja miehet siirtyvät ottelussa 2-0 johtoon. Seuraavassa vaihdossa Itkonen viimeistelee toistamiseen Laukkalan syötöstä ja taululla komeilee miesten kolmen maalin johtoasema. Erän loppuun miehille mustahetki, kun ensin ajassa 18.42 kaveri laittaa pallon Leschin torjunnasta maalin kattoon ja jo 28 sekunnin päästä miehet puolustavat huonosti vapaalyönnissä ja tilanteeksi kaventuu 3-2 juuri ennen erätaukoa.

Toisen erän alussa FBC tasoittaa vastahyökkäyksen päätteeksi ja ottelussa alkaa vaihe, jolloin kentällä on liikaa vauhtia. Tilanne tasoittuu vasta, kun Reunamäki passitetaan kahden minuutin istunnolle mailan painamisesta ja kotijoukkue aloittaa ylivoiman. Vajaa minuutti menee kotijoukkueelta rakennellessa maukasta maalipaikkaa. Lopulta alimman pelaajan paikalta tarkka syöttö puolustuksen läpi ja suora laukaus oikealta ohittaa Leschin. Tilanne 5-4. Miesten tasoitus tulee jo seuraavassa vaihdossa. Ensin Eronen laukoo tulisesti rautoihin ja paine jatkuu FBC:n puolustuspäässä. Lopulta Jousi iskee 5-5 lukemat taululle. Kun Grönlund onnistuu vielä ennen toista erätauokoa, pääsevät miehet jälleen yhden maalin johtoasemassa tauolle.

Kolmannen erän alkuun molemmat joukkueet onnistuvat kertalleen ja erän lähestyessä puoliväliä on tilanne tulostaululla 6-5 miehille. Ajassa 49.46 Huusko taituroi täydessä vauhdissa pallon kanssa ja siirtää pallon poikittaissyötöstä Maliselle oikeaan laitaan. Maalivahti odottaa tulista pommia ja näin ollen Malisen nuhapyssy pääsee yllätämään pahemman kerran. Tilanne 7-5. Tämän jälkeen kaksi yli-innokasta hyökkäystä ja kaksi vastaiskumaalia miesten päähän ja tilanne onkin tasan 7-7. Maalien välissä 30 sekuntia aikaa, joten kaveri päästetään tasoihin samalla tavalla kuin lauantaina. Joukkueiden välille ei saada eroa varsinaisella peliajalla, joten edessä on lauantain tavoin jatkoaika.

Jatkoaikaa ei ehditä pelata kuin 10 sekuntia, kun Purasen matala laukaus oikealta päätyy kotijoukkueen maaliin ja miehet nappaavat viikonlopun toisen jatkoaikavoiton.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen oli erittäin tyytyväinen joukkueen kahteen jatkoaikavoittoon ja neljään vieraspisteeseen. Lisää aihetta tyytyväisyyteen Laurikaiselle toi viikonlopun bussimatkoilla vankistettu johto maailmancupissa. Joukkue selvisi kauden ensimmäisestä täydestä vierasviikonlopusta kunnialla.

-Saatiin hyvä lähtö peliin, päästiin ansaitusti 3-0 johtoon ja paketti oli kasassa. Ensimmäisen erän lopussa pää hajosi muutamaan omaan virheeseen ja yhtäkkiä vaihtopenkiltä löytyi 10 valmentajaa omine mielipiteineen. Ensimmäisellä erätauolla saatiin kuitenkin homma jälleen toimimaan eikä ruvettu kiukuttelemaan enempää.

-Oli kyllä vahva luotto omaan tekemiseen, vaikka en ihan noin nopeaa ratkaisua odottanut jatkoajalla. Pelillisesti pitää ihan ehdottomasti saada ylipelaamiset pois. Yritetään tehdä maalia puolustuksen kustannuksella. Kaveri tuli tasoihin tilanteesta, jossa meillä oli 3vs1 hyökkäys ja 10 sekuntia siitä soi omissa. Ensi viikon tärkein juttu on päästä eroon ylipelaamisesta.

Miesten edustusjoukkueen seuraava ottelu on perjantaina 21.1. kello 19.30, kun joukkue pelaa Mosalla Erä Akatemiaa vastaan.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää