Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PSS kaatui jo ensimmäisessä erässä

 
PSS kaatui jo ensimmäisessä erässä

Perjantaina pelattu miesten 1. divisioonan ottelu M-Teamin ja PSS:n välillä oli varsin yksipuolista näytöstä. Ottelu oli ensimmäisen erän jälkeen taputeltu, kun edustus pyöritti porvoolaisia heti 8-2 numeroin. Katsomossa oli jännittävämpää seurata BlueFox – OLS pelin tulospalvelua, joka näytti ensimmäisen erän jälkeen 0-0, kuin kenttätapahtumia Ruskeasuolla. Kaksi viimeistä erää olisi ollut kaikkien kannalta järkevää jättää pelaamatta, loppunumerot 14-4 (8-2,2-2,4-0) miehille eikä ottelu palvellut varmasti kumpaakaan joukkuetta.

Edustus oli liikkeellä jälleen laajalla materiaalilla ja peräti 14 pelaajaa kirjautti itsensä pisteille, myös miesten maalivahti Petri Lesch nappasi kauden toisen syöttöpisteensä ottelussa. Lesch on koko sarjan maalivahtitilastossa ykkösenä huikealla torjuntaprosentilla 89,46%. Toinen mainitsemisen arvoinen asia on, että Michael Grönlund (4+1) merkkautti jälleen ottelun voittomaalin nimiinsä ja pitää hallussaan ykkössijan voittomaalien tilastossa ratkaistuaan miehille kymmenestä pelaamastaan ottelusta peräti viisi.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen oli tyytyväinen joukkueen parannettua otteitaan torstain FCV-pelistä, joskin vain ensimmäisen erän ajaksi. Kaksi jälkimmäistä erää oli sen sijaan paluu aikaan, jolloin joukkue otti turhia hyökkäyspään jäähyjä eikä pelannut pelisysteemin mukaan.

-Hyvä ensimmäinen erä meiltä. Kentällä tapahtui oikeita asioita.

-Ensimmäisen erän jälkeen tuli pieni kurittomuus joukkueeseen ja alettiin kuskata palloa eikä pelattu omaa peliä. Viimeinen erä olisi saanut jäädä pelaamatta kokonaan, mutta ne harvat 5vs5 vaihdot, mitä pelattiin, oli ihan kohtuullisia, mutta silti paras pelillinen ilme joukkueella oli ensimmäisessä erässä.

-Meillä oli jo kertaalleen syksyllä vaihe, jolloin joukkue otti turhia hyökkäyspään jäähyjä, vaikka mitään tarvetta rikkeisiin ei ollut. Nyt oli täsmälleen samanlaista tekemistä. Joukkueella on kaikki edellytykset hallita peliä ja fysiikka kyllä kestää kovemmankin tahdin, mutta jostain syystä homma ei taas toiminut kentällä.

-Sunnuntaina kohdataan FCV:tä ja PSS:aa aktiivisempi joukkue Mosalla ja onkin erilainen peli tiedossa. Mukava päästä pelaamaan pelaavaa joukkuetta vastaan.

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat sunnuntaina Mosalla, kun ottelu Erä Akatemiaa vastaan päättää itä-länsiottelut miesten osalta. Tämän jälkeen joukkue pelaa vielä kertaalleen kaikkia länsilohkon joukkueita vastaan.

Sunnuntaina 9.1. kello 17 Erä Akatemia – M-Team

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää