Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tahmea alku, mutta kaksi pistettä Kajaanista

 
Tahmea alku, mutta kaksi pistettä Kajaanista

Miesten edustusjoukkue palasi kolmen viikon ottelutauolta voitokkaasti, kun joukkue haki arvokkaat vieraspisteet Kajaanista. Kotijoukkue Papas oli ottelun alkuhetkillä huomattavasti terävämpi, mutta edustus sai nostettua tekemisen tasoa toisessa ja kolmannessa erässä. Loppunumerot kirjattiin 11-5 ja Eero Purasen johdolla peräti viisi pelaajaa kirjautti itselleen kolme tehopistettä ottelussa.

PAPAS – M-TEAM 5-11 (2-0,0-6,3-5)

Kolmen viikon ottelutauko ei ollut tuonut toivottua lisävirtaa joukkueen tekemiseen, sillä ottelun alkuhetkillä kentällä nähtiin varsin passiivinen joukko sinipaitoja. Papas on tehnyt hyvin kotiläksyt ja iskee miesten nopeisiin kääntöyrityksiin puolustuspäässä katkoen lähes jokaisen syötön. Reilun kahden minuutin jälkeen kotijoukkue siirtyy ottelussa 1-0 johtoon. Miehillä vaikeuksia saada syötöt kohdilleen ja montaa peräkkäistä onnistunutta syöttöä ei ensimmäisessä erässä nähdä. Papas puolustaa aktiivisesti ja miehet tyytyvät laukomaan huonoista paikoista laidoista. Kotijoukkueen toinen osuma syntyy pari minuuttia ennen erätauokoa ja edustus joutuu ensimmäiselle erätauolle 2-0 takaa-ajoasemassa.

Erätauko tuli miesten kannalta sopivaan paikkaan, sillä toisen erän alkuun joukkue tulee aivan toisella sykkeellä. Ajassa 20.15 syntyy miesten kauden 100. täysosuma, kun Itkonen syöttää ja Puranen laukoo oikealta miesten 2-1 kavennuksen. Sama kaksikko on asialla miesten tasoitusmaalissa, kun Itkonen syöttää päädystä ja Puranen laukoo pallon maalin edestä ohi Papas-vahdin. Nyt miehet pääsevät maalipaikoille ja seuraavana on Erosen vuoro onnistua, syöttäjänä Malinen. Erosen maalilla miehet siirtyvät ottelussa ensimmäisen kerran johtoon, aika pelikellossa 26.02. Vielä kun Huusko ja Laukkala iskevät maalin mieheen on Papas pakotettu ottamaan aikalisän ajassa 29.07 tilanteessa 2-5. Peli tasoittuu maalien valossa ja seuraavan kerran tilanne tulostaululla muuttuu vasta, kun kolme sekuntia ennen toista erätauokoa Puranen viimeistelee hattutemppunsa Laukkalan syötöstä.

Kolmas erä alkaa yhtä vauhdikkaasti kuin toinenkin. Nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Lundström viimeistelee Huuskon syötöstä ja tilanne on 2-7. Papas yllättää näyttävällä vanhanaikasella kaksi minuuttia myöhemmin, mutta 3-7 kavennus on laiha lohtu, sillä seuraavaksi Malinen pyssyttää tarkasti kotijoukkueen verkkoon ja eroa on jälleen viisi maalia. Kotijoukkue aloittaa kuitenkin hyvän kirin, kun miesten keskittyminen alkaa herpaantua. Reilussa minuutissa kaksi maalia ja tilanne on 5-8 ajassa 52.00. Nyt on miesten käytettävä aikalisä, jotta Papasin kiri saadaan katkaistua. Kolmoskenttä iskee tarvittavat maalit Aron johdolla, kun vajaa neljä minuuttia on ottelua jäljellä. Reilussa kahdessa ja puolessa minuutissa taululla on loppunumerot 5-11.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen harmitteli ottelun jälkeen joukkueen peliesitysten vaihtelevuutta ottelun sisällä. Kahden viimeisen erän esitykset ja yksitoista tehtyä maalia saivat kuitenkin päävalmentajan tyytyväiseksi lauantain otteluun ja vieraspisteisiin.

-Luokaton ensimmäinen erä meiltä. Pelattiin varmaan kauden heikoin ensimmäinen 20 minuuttinen. Pelissä ei näkynyt sovittuja juttuja ja käytiin jo erän aikana asioita läpi, mutta ei onnistuttu muuttamaan tekemistä kentällä. Ensimmäinen erätauoko pelasti meidät ja saatiin erätauolla muutettua kurssia.

-Toisessa ja kolmannessa erässä saatiin pelattua pitkiä hyökkäyksiä järkevämmin. Erityisen tyytyväinen olen, että pystyttiin esittämään toisen ja kolmannen erän kaltainen tasonnosto. Korkealla karvauksella tehtiin kaveri aseettomaksi ja sillä käännettiin peli meille. Olen myös tyytyväinen siihen, että jalalla tultiin hyvin alas, jos korkea karvaus saatiin purettua.

Edustus lähti hieman normaalia pienemmällä ryhmällä reissuun, mutta joukkue haki sen mitä Kajaanista oli tarjolla ja jatkaa länsilohkon kärjessä.

-Pelissä haluan edelleen nähdä nopeita kääntöjä ja toisaalta pitkiä hyökkäyksiä. Kausi on niin pitkällä, että pelitapa pitää olla kaikilla selkärangassa ja tasonvaihtelut pelin sisällä pitää saada pois. Nyt oltiin 15 kaverilla liikenteessä ja mukana oli myös vähemmällä peliajalla olleita pelaajia. Olen tyytyväinen, että pelattiin kaksi suhteellisen ehjää erää ja saatiin kaksi pistettä reissusta.

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat jo ensi tiistaina, kun joukkue pelaa syksyn viimeisen ottelun Lahdessa Sbandyn vieraana.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää