Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa, joka on harjoitellut ryhmän mukana jo useampia viikkoja.

Puolustaja Mirva Naava, 30, pelaa EräViikingeissä nyt seitsemättä kauttaan. Pelejä seurassa on kertynyt ennen ÅIF-kamppailua yhteensä 118 ja se on toiseksi eniten seuran historiassa. Yhteensä ÅIF-ottelu tulee olemaan Naavan 202:n, 200 pelatun runkosarjaottelun rajapyykkiin on toistaiseksi yltänyt 70 pelaajaa naisten liigan historiassa. EräViikingeissä Naava on voittanut kaksi SM-pronssia ja yhden Suomen Cup-hopean. Liigasta häneltä löytyy yhteensä 1 kulta, 3 hopeaa ja 3 pronssia. Tehopisteitä liigan runkosarjassa on ennen perjantain kamppailua kasassa 93.

- Seitsemän kauden aikana EräViikingeissä on ehtinyt tapahtua paljon. Olemme menestyneet hyvin ja olleet mukana mitalikamppailussa lähes joka vuosi. Yhdellä kaudella nähtiin myös karsinnat ja niistäkin selvittiin. Päällimmäisenä on mielessä se, miten tärkeä seurasta on minulle tullut. Seura koostuu ihmisistä, ja nimenomaan ihmisistä on EräViikingeissä tullut itselleni tärkeitä. Olen saanut lukuisia ystäviä sekä (pelannut esim. Taru Nordmanin kanssa lähes koko ajan samassa kentällisessä) ja tehnyt yhteistyötä hienojen tyyppien kanssa vuosien varrella, ja sitä jään varmasti myös eniten kaipaamaan. Nyt on jälleen aika suunnata kohti uusia haasteita ja kokemuksia ulkomaille. Toivon joukkueelle ja seuralle kaikkea hyvää jatkoon sekä tsemppiä loppukauteen, Mirva Naava.

Naavan lähtö oli tiedossa jo ennen kauden alkua, mutta virallinen tiedottaminen haluttiin jättää lähemmäs konkreettista lähtöpäivää kun se lopullisesti selvisi.

- Naava on ollut yksi joukkueen tukipilareista jo useamman kauden, on ollut etuoikeus että hän on halunnut edustanut seuraa näin pitkään ja antanut kaukalossa kaikkensa jokaisessa pelissä. Hän on toiminut esimerkkinä ja roolimallina nuorille pelaajillemme. Hän tulee jättämään ison pelillisen aukon joukkueeseen, mutta kuten ennenkin, vahvuutemme lepää leveässä materiaalissamme. Haluan omasta ja seuran puolesta kiittää Naavaa kaikesta tähän astisesti ja toivottavasti näemme vielä tulevaisuudessa hänet EräViikingit-paidassa, Olli Lähdesmäki.

Anni Kettunen loppukauden sopimukseen

EräViikinkien joukkue täydentyy tässä kohtaa kokeneella Anni Kettusella, 32, joka on solminut EräViikinkien kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. Kettunen on edustanut viimeksi liigatasolla ÅIF:ää kausina 2017-2019. Liigapelejä löytyy lisäksi PSS:stä ja M-Teamista. Työteliäs pelaaja on harjoitellut EräViikinkien mukana jo useamman viikon.

- Joskus tekee hyvää kokeilla välissä muitakin lajeja, vain todetakseen et onhan salibandyn pelaaminen kuitenkin ihan parasta. Kun minua pyydettiin mukaan treeneihin, niin kipinä syttyi taas. Lisäksi elämäntilanne oli sellainen, että pystyin sitoutumaan hommaan mukaan. On ollut kiva tulla mukaan motivoituneeseen, taitavaan ja urheilulliseen porukkaan. Kun suorittaa treeneissä hyvällä asenteella, niin siirtyy samat jutut myös peleihin. Odotukset on joukkueen puolesta korkealla. F-liiga on tasainen, täytyy klassisesti mennä peli kerrallaan. Omalta kohdaltani toivon kehittyväni pelaajana lisää sekä tuovani joukkueeseen fyysisyyttä ja positiivista tekemisen meininkiä, Anni Kettunen.

EräViikingit on tyytyväinen Kettusen liittymiseen ryhmän vahvuuteen.

Tavoitteellissa ympäristössämme ns. arkitekeminen ja toimintakulttuuri on kaiken perusta. Kettunen on tullut mukaamme todella hyvällä asenteella ja hän tykkää kilpailla. Haaste on hieno niin hänelle henkilökohtaisesti, mutta yhtälailla hieno juttu myös meidän koko joukkueelle. Hän tulee haastamaan tosissaan pelipaikoista, ja terve sisäinen kilpailu jokapäiväisessä arjessa vie joukkuetta varmasti eteenpäin. Näemme, että hän pystyy kokeneena pelaajana auttamaan joukkuetta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, Olli Lähdesmäki.

Kettusen lisäksi mm. Silja Collin on ollut liigajoukkueen vahvuudessa viime viikot. 2006-syntynyt Collin avasi jo maalitilinsä liigassa SSRA:ta vastaan. ”Reservissä” joukkueella on vielä mm. Elina Niemi ja Mikaela Backman, jotka eivät vielä tällä kaudella ole pelejä joukkueessa pelanneet.

Tietysti Trine Sällströmin ja Mirva Naavan tasoisten pelaajien lähtö näkyisi omalta osaltaan jokaisessa F-liigajoukkueessa, mutta samalla näiden aukkojen täyttäminen tarjoaa hienoja mahdollisuuksia muille pelaajille. Myös Tilda Tarkkinen on puolustuksesta harmillisesti sivussa pitkään, mutta seurassamme 2006-2007 -ikäluokat ovat todella vahvoja, joista Collin onkin tullut hyvin ennakkoluulottomasti liigatasolle. Tulevaisuus näyttää meillä erittäin kirkkaalta ja tämänkin kauden osalta tilanne näyttää hyvältä. Joukkueella on mahdollisuudet mihin vain, Olli Lähdesmäki.

Kettunen tulee pelaamaan EräViikingeissä numerolla 40.

Lähde: eraviikingit.fi


Takaisin edelliselle sivulle
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää