Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Viime vuoden maaliskuussa Gnistanin riveihin liittynyt Anyamele pelasi ennen Kipinään liittymistään Saksan Regional-liigan BSV Rehdenissä, jonne 26-vuotias laitapelaaja siirtyi HIFK:sta kauden 2017 päätteeksi. HIFK:n lisäksi Honkaa Veikkausliigassa edustanut Anyamele on pelannut 114 ottelua pääsarjatasolla.

Gnistanissa Anyamele sai ison roolin alusta lähtien. Niin laitapuolustajana kuin laitalinkkinäkin viihtyvä ”Emeka” iski kolme osumaa, joista ehdottomasti tärkein oli elintärkeässä VPS-vieraspelissä isketty pelin ratkaissut 3-5 osuma. Keltapaidassa jatkava Anyamele katselee luottavaisena tulevaisuuteen ja miehellä on selkeät tavoitteet tulevalle kaudelle.

– Ricardon ajatukset tulevasta ja seuran vahva pyrkimys kehittymään saivat minut vakuuttumaan jatkosta. Fiilikset ovat erittäin positiiviset ja odottavaiset tulevasta kaudesta! Henkilökohtaisiin tavoitteisiini kuuluu olla joukkueen tärkeimpiä pelaajia sekä tehdä paremmat tehot kuin viime kaudella. Joukkueena uskon meidän pystyvän selviämään kärkikahinoihin, vähempään en tyydy.

Päävalmentaja Ricardo Duarte on tyytyväinen Anyamelen sekä aiemmin tällä viikolla kiinnitetyn Omar Jaman jatkosopimuksiin ja summaa samalla joukkueen tilanteen talvikauden alun kynnyksellä.

– Olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen kahden viime kauden runkopelaajan jatkosopimuksiin. Olemme onnistuneet kiinnittämään useita viime kauden loppupuoliskon avainpelaajia, mikä auttaa meitä luomaan jatkuvuutta prosessillemme. Joukkueen rakennus on vielä kesken ja etenkin puolustuspäähän neuvottelemme tällä hetkellä vahvistuksista. Tavoitteenamme on lähtökohtaisesti saada kaksi pelaajaa per pelipaikka. Minulla on vahva tunne, että olemme kokoamassa erittäin kilpailukykyistä joukkuetta, joka tulee tarjoamaan paljon hienoja hetkiä Gnistanin kannattajille!

Gnistanin sopimustilanne 6.1.2021: Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen

Lähde: gnistan.fi


Takaisin edelliselle sivulle


IF Gnistan rf - logo

IF Gnistan - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NnaemekaAnyamele

Nnaemeka Anyamele

16.5.1994
Tiedot


Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt laitapelaaja syötti Veikkausliigassa päättyneellä kaudella viisi maalia.

Lue lisää
Jiri Koski Gnistanin maalille

Jiri Koski Gnistanin maalille

Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoaan Jiri Koskella ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Ykkösen tasolla kokenut laitapelaaja Kasperi Liikonen jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Lue lisää
Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon. Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Portugalin Coruchesta kotoisin oleva 37-vuotias Rui Carvalho on toiminut kotimaassaan niin aikuis- kuin juniorijoukkueiden valmennustehtävissä.

Lue lisää
HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK ja Daniel Rökman, 16, ovat tehneet 2+1-vuotisen sopimuksen. Daniel Rökman tulee HJK:n organisaatioon tavoittelemaan paikkaa HJK Klubi 04:n kokoonpanossa.

Lue lisää