Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK sopimukseen norjalaispuolustajan kanssa

HIFK sopimukseen norjalaispuolustajan kanssa

 

Norjalainen keskuspuolustaja Tobias Vibe siirtyy HIFK:hon tulevaksi kaudeksi. Edelliset kahdeksan vuotta Vibe on viettänyt Tromsdalen UIL-nimisessä joukkueessa, joka pelaa Norjan ykkösdivisioonassa, eli maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Hän on 1,95 metriä pitkä ja on näin ollen vaikea vastustaja pääpalloissa. Vibe odottaa innolla Helsinkiin saapumista sekä uuden haasteen vastaanottamista uudessa maassa.

– Minulla oli muutamia tarjouksia Norjasta sekä yksi Färsaarilta, mutta kun agenttini otti yhteyttä ja kertoi HIFK:n kiinnostuksesta, tunsin heti, että tämä olisi sekä urani että itseni kannalta hyvä siirto. Saan nyt mahdollisuuden kokeilla jotain uutta uudessa maassa, Vibe kommentoi.

Vibe on kotoisin pienestä, noin 2000 asukkaan Lødingenin kunnasta, mutta on asunut viimeiset yhdeksän vuotta Tromssassa. Siirtyessään Suomeen Vibe pelaa näin ollen ensimmäistä kertaa urallaan ulkomailla.

– En ole vielä ehtinyt tutustua HIFK:hon tarkemmin, mutta olen saanut hyvän ensimmäisen vaikutelman. Olen kuullut, että Veikkausliiga on aika fyysinen sarja, mutta niin ovat toisaalta mielestäni myös norjalaiset sarjat, joten suomalaisten ja norjalaisten välillä tuskin on suuria eroja tässä asiassa.

Vibe on innoissaan uudesta haasteestaan loukkaantumisten sävyttämän viime kauden jälkeen, ja on myös asettanut itselleen tavoitteita tulevaa kautta varten.

– Olin loukkaantumisen takia paljon sivussa viime kaudella, joten yksi tavoitteistani kaudella 2019 on pelata paljon ja hyvin, aivan kuten pelasin ennen loukkaantumista. Haluan pelata suurella itseluottamuksella ilman loukkaantumisia. Joukkueen pärjääminen ja se, että saavutamme joukkueen kanssa hyvän sijoituksen sarjassa, on tietysti tärkeintä.

– Tobias Vibe on fyysinen pelaaja, joka tuo uuteen HIFK:n joukkueeseen johtajuutta ja erikoistilanteisiin uusia vaihtoehtoja. Hän jatkaa linjaamme monipuolisten pelaajien rekrytoinnissa, koska hän on pelannut paljon sekä alempana keskikenttäpelaajana että topparina, kommentoi seuran urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HIFK Soccer ry - logo

HIFK Soccer - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTero Mäntylä HIFK:hon

Tero Mäntylä HIFK:hon

Puolustaja Tero Mäntylä, 27, siirtyy HIFK:hon yksivuotisella sopimuksella. Mäntylä pelasi edelliset puolitoista kautta FC Interin paidassa ja on pelannut 71 Veikkausliigaottelua urallaan.

Lue lisää
Brasilialainen keskikenttäpelaaja HIFK:hon

Brasilialainen keskikenttäpelaaja HIFK:hon

HIFK Fotboll on solminut yksivuotisen sopimuksen brasilialaisen keskikenttäpelaajan Rafael Ferreira Franciscon, 32, kanssa.

Lue lisää
Sam Jammeh palaa Viikinkeihin

Sam Jammeh palaa Viikinkeihin

Viikingit on saanut tulevalle kaudelle kovan luokan vahvistuksen maalin suulle, kun useamman kauden ulkomailla ja korkeammilla sarjatasoilla pelannut oma kasvatti Sam Jammeh palaa Idän punaisiin.

Lue lisää
Nemanja Biga jatkosopimukseen Viikinkien kanssa

Nemanja Biga jatkosopimukseen Viikinkien kanssa

Viikingit on solminut tulevaksi kesäksi jälleen tärkeän jatkon, kun laiturin tontilla viihtyvä Nemanja Biga on laittanut nimensä sopimukseen.

Lue lisää
Xhevdet Gela palaa IFK:hon

Xhevdet Gela palaa IFK:hon

Xhevdet Gela ja HIFK ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Hyökkääjä Jutta Rantala Klubiin

Hyökkääjä Jutta Rantala Klubiin

HJK saa kaudelle 2019 hyökkäyspeliinsä uuden vahvistuksen, kun Jutta Rantala siirtyy Klubiin. Rantala on 108 ottelun mittaisella liigaurallaan edustanut FC Hongan lisäksi TPS:a sekä Porin Nice Futista.

Lue lisää