Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK sopimukseen norjalaispuolustajan kanssa

HIFK sopimukseen norjalaispuolustajan kanssa

 

Norjalainen keskuspuolustaja Tobias Vibe siirtyy HIFK:hon tulevaksi kaudeksi. Edelliset kahdeksan vuotta Vibe on viettänyt Tromsdalen UIL-nimisessä joukkueessa, joka pelaa Norjan ykkösdivisioonassa, eli maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Hän on 1,95 metriä pitkä ja on näin ollen vaikea vastustaja pääpalloissa. Vibe odottaa innolla Helsinkiin saapumista sekä uuden haasteen vastaanottamista uudessa maassa.

– Minulla oli muutamia tarjouksia Norjasta sekä yksi Färsaarilta, mutta kun agenttini otti yhteyttä ja kertoi HIFK:n kiinnostuksesta, tunsin heti, että tämä olisi sekä urani että itseni kannalta hyvä siirto. Saan nyt mahdollisuuden kokeilla jotain uutta uudessa maassa, Vibe kommentoi.

Vibe on kotoisin pienestä, noin 2000 asukkaan Lødingenin kunnasta, mutta on asunut viimeiset yhdeksän vuotta Tromssassa. Siirtyessään Suomeen Vibe pelaa näin ollen ensimmäistä kertaa urallaan ulkomailla.

– En ole vielä ehtinyt tutustua HIFK:hon tarkemmin, mutta olen saanut hyvän ensimmäisen vaikutelman. Olen kuullut, että Veikkausliiga on aika fyysinen sarja, mutta niin ovat toisaalta mielestäni myös norjalaiset sarjat, joten suomalaisten ja norjalaisten välillä tuskin on suuria eroja tässä asiassa.

Vibe on innoissaan uudesta haasteestaan loukkaantumisten sävyttämän viime kauden jälkeen, ja on myös asettanut itselleen tavoitteita tulevaa kautta varten.

– Olin loukkaantumisen takia paljon sivussa viime kaudella, joten yksi tavoitteistani kaudella 2019 on pelata paljon ja hyvin, aivan kuten pelasin ennen loukkaantumista. Haluan pelata suurella itseluottamuksella ilman loukkaantumisia. Joukkueen pärjääminen ja se, että saavutamme joukkueen kanssa hyvän sijoituksen sarjassa, on tietysti tärkeintä.

– Tobias Vibe on fyysinen pelaaja, joka tuo uuteen HIFK:n joukkueeseen johtajuutta ja erikoistilanteisiin uusia vaihtoehtoja. Hän jatkaa linjaamme monipuolisten pelaajien rekrytoinnissa, koska hän on pelannut paljon sekä alempana keskikenttäpelaajana että topparina, kommentoi seuran urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HIFK Soccer ry - logo

HIFK Soccer - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRicardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Ricardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Portugalilainen Ricardo Duarte on Gnistanin uusi päävalmentaja. Duarten sopimus sisältää loppukauden lisäksi option ensi vuodesta.

Lue lisää
Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Nuccio jatkaa normaalisti tehtävässään seuran urheilutoimenjohtajana.

Lue lisää
Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Gnistan vahvistaa puolustustaan Belgiasta Suomeen palaavalla Bangaly "Ben" Kouyatélla, jonka sopimus kestää loppukauden. Kouyaté saattaa olla pelikelpoinen jo tulevana viikonloppuna, mikäli hänen pelilupansa saadaan kuntoon.

Lue lisää
Gnistan sopimukseen Joel Europaeuksen kanssa

Gnistan sopimukseen Joel Europaeuksen kanssa

Gnistan ja Joel Europaeus ovat allekirjoittaneet kuluvan kauden kattavan pelaajasopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Atom jatkaa Klubissa kauden loppuun

Atom jatkaa Klubissa kauden loppuun

HJK ja Atom Tanaka ovat sopineet jatkosta, joka kattaa koko kauden 2020.

Lue lisää