Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Xhevdet Gela palaa IFK:hon

Xhevdet Gela palaa IFK:hon

 

Xhevdet Gela ja HIFK ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Gela, 29, on aiemmin edustanut HIFK:ta kausina 2016 ja 2017, joiden aikana hän pelasi 71:ssa ottelussa, tehden niissä neljä maalia ja neljä maalisyöttä. Kauden 2018 hän vietti FC Lahdessa. Tämän lisäksi Gela on myös pelannut mm. MyPassa, Hakassa, Atlantis FC:ssä sekä puolalaisessa Widzew Lodzissa. Gela on pelannut urallaan yhteensä 198 Veikkausliigaottelua, joissa hän on tehnyt 15 maalia ja 15 maalisyöttöä.

– Aloitettiin keskustelut Mikan kanssa heti kauden loputtua. Hän sanoi saavansa kasaan joukkueen, jolla on hyvä mahdollisuus taistella hyvistä sijoista. Se oli tärkeä asia itselleni. Toki tunnen seuran hyvin, IFK on mahtava vanha seura, mutta se, että joukkue on kilpailukykyinen oli minulle tärkeää. Olen sen ikäinen nyt että olen pelaajaurani parhaassa iässä, mutta samalla olen myöskin sen verran kokenut etten enää halua liittyä sellaiseen joukkueeseen, jonka tavoite on ainoastaan säilyä sarjassa, Gela kertoo päätöksestään palata IFK:hon.

Gela tunnetaan hyvänä pallollisena pelaajana joka tekee työtä niin ylöspäin kuin alaspäinkin. Tämän lisäksi hän on hyvin vahva kaksinkamppailuissa. Keskikenttäpelaajana tunnettu Gela tullaan näkemään myös muilla pelipaikoilla ensi kauden IFK:ssa.

– Tavoitteeni on pelata urani tähän mennessä parhaan kauden. Kun seuran budjetti ei ole liigan isoimpia, niin on pakko olla myös monikäyttöinen pelaaja. Kun itse pelaa hyvin niin joukkuekin pärjää. Tavoitteemme on päästä ylempään loppusarjaan. Se on kova tavoite, mutta koen sen saavuttamisen olevan realistista. Se vaatii toki myös sen, että onnistutaan monella saralla. Mutta en tullut tänne ajatuksella että tämä olisi urani päätepysäkki. En pidä ollenkaan epärealistisena, että siirtyisin vielä jonain päivänä ulkomaille pelaamaan. Nytkin minulla oli vaihtoehtoja ulkomailla, mutta valitsin kuitenkin IFK:n.

IFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnströmin mielestä Gela on hyvä lisä HIFK:n tulevan kauden joukkueeseen.

– Me olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme joukkueeseemme monipuolisen pelaajan, jonka pallollinen osaaminen ja fyysisyys varmasti on hyödyksi erityisesti laitapuolustajan roolissa. Pelaajan perässä oli muutama muukin Veikkausliigaseura ja hänellä on vahva halu menestyä sekä päästä vielä eteenpäin urallaan, joten saamme varmasti hänestä toivotun lisän joukkueeseemme, kommentoi Lönnström.

Lähde: HIFKfotboll.fi


Takaisin edelliselle sivulle


HIFK Soccer ry - logo

HIFK Soccer - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRicardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Ricardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Portugalilainen Ricardo Duarte on Gnistanin uusi päävalmentaja. Duarten sopimus sisältää loppukauden lisäksi option ensi vuodesta.

Lue lisää
Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Nuccio jatkaa normaalisti tehtävässään seuran urheilutoimenjohtajana.

Lue lisää
Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Gnistan vahvistaa puolustustaan Belgiasta Suomeen palaavalla Bangaly "Ben" Kouyatélla, jonka sopimus kestää loppukauden. Kouyaté saattaa olla pelikelpoinen jo tulevana viikonloppuna, mikäli hänen pelilupansa saadaan kuntoon.

Lue lisää
Gnistan sopimukseen Joel Europaeuksen kanssa

Gnistan sopimukseen Joel Europaeuksen kanssa

Gnistan ja Joel Europaeus ovat allekirjoittaneet kuluvan kauden kattavan pelaajasopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Atom jatkaa Klubissa kauden loppuun

Atom jatkaa Klubissa kauden loppuun

HJK ja Atom Tanaka ovat sopineet jatkosta, joka kattaa koko kauden 2020.

Lue lisää