Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Xhevdet Gela palaa IFK:hon

Xhevdet Gela palaa IFK:hon

 

Xhevdet Gela ja HIFK ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Gela, 29, on aiemmin edustanut HIFK:ta kausina 2016 ja 2017, joiden aikana hän pelasi 71:ssa ottelussa, tehden niissä neljä maalia ja neljä maalisyöttä. Kauden 2018 hän vietti FC Lahdessa. Tämän lisäksi Gela on myös pelannut mm. MyPassa, Hakassa, Atlantis FC:ssä sekä puolalaisessa Widzew Lodzissa. Gela on pelannut urallaan yhteensä 198 Veikkausliigaottelua, joissa hän on tehnyt 15 maalia ja 15 maalisyöttöä.

– Aloitettiin keskustelut Mikan kanssa heti kauden loputtua. Hän sanoi saavansa kasaan joukkueen, jolla on hyvä mahdollisuus taistella hyvistä sijoista. Se oli tärkeä asia itselleni. Toki tunnen seuran hyvin, IFK on mahtava vanha seura, mutta se, että joukkue on kilpailukykyinen oli minulle tärkeää. Olen sen ikäinen nyt että olen pelaajaurani parhaassa iässä, mutta samalla olen myöskin sen verran kokenut etten enää halua liittyä sellaiseen joukkueeseen, jonka tavoite on ainoastaan säilyä sarjassa, Gela kertoo päätöksestään palata IFK:hon.

Gela tunnetaan hyvänä pallollisena pelaajana joka tekee työtä niin ylöspäin kuin alaspäinkin. Tämän lisäksi hän on hyvin vahva kaksinkamppailuissa. Keskikenttäpelaajana tunnettu Gela tullaan näkemään myös muilla pelipaikoilla ensi kauden IFK:ssa.

– Tavoitteeni on pelata urani tähän mennessä parhaan kauden. Kun seuran budjetti ei ole liigan isoimpia, niin on pakko olla myös monikäyttöinen pelaaja. Kun itse pelaa hyvin niin joukkuekin pärjää. Tavoitteemme on päästä ylempään loppusarjaan. Se on kova tavoite, mutta koen sen saavuttamisen olevan realistista. Se vaatii toki myös sen, että onnistutaan monella saralla. Mutta en tullut tänne ajatuksella että tämä olisi urani päätepysäkki. En pidä ollenkaan epärealistisena, että siirtyisin vielä jonain päivänä ulkomaille pelaamaan. Nytkin minulla oli vaihtoehtoja ulkomailla, mutta valitsin kuitenkin IFK:n.

IFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnströmin mielestä Gela on hyvä lisä HIFK:n tulevan kauden joukkueeseen.

– Me olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme joukkueeseemme monipuolisen pelaajan, jonka pallollinen osaaminen ja fyysisyys varmasti on hyödyksi erityisesti laitapuolustajan roolissa. Pelaajan perässä oli muutama muukin Veikkausliigaseura ja hänellä on vahva halu menestyä sekä päästä vielä eteenpäin urallaan, joten saamme varmasti hänestä toivotun lisän joukkueeseemme, kommentoi Lönnström.

Lähde: HIFKfotboll.fi


Takaisin edelliselle sivulle


HIFK Soccer ry - logo

HIFK Soccer - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTero Mäntylä HIFK:hon

Tero Mäntylä HIFK:hon

Puolustaja Tero Mäntylä, 27, siirtyy HIFK:hon yksivuotisella sopimuksella. Mäntylä pelasi edelliset puolitoista kautta FC Interin paidassa ja on pelannut 71 Veikkausliigaottelua urallaan.

Lue lisää
Brasilialainen keskikenttäpelaaja HIFK:hon

Brasilialainen keskikenttäpelaaja HIFK:hon

HIFK Fotboll on solminut yksivuotisen sopimuksen brasilialaisen keskikenttäpelaajan Rafael Ferreira Franciscon, 32, kanssa.

Lue lisää
Sam Jammeh palaa Viikinkeihin

Sam Jammeh palaa Viikinkeihin

Viikingit on saanut tulevalle kaudelle kovan luokan vahvistuksen maalin suulle, kun useamman kauden ulkomailla ja korkeammilla sarjatasoilla pelannut oma kasvatti Sam Jammeh palaa Idän punaisiin.

Lue lisää
HIFK sopimukseen norjalaispuolustajan kanssa

HIFK sopimukseen norjalaispuolustajan kanssa

Norjalainen keskuspuolustaja Tobias Vibe siirtyy HIFK:hon tulevaksi kaudeksi.

Lue lisää
Nemanja Biga jatkosopimukseen Viikinkien kanssa

Nemanja Biga jatkosopimukseen Viikinkien kanssa

Viikingit on solminut tulevaksi kesäksi jälleen tärkeän jatkon, kun laiturin tontilla viihtyvä Nemanja Biga on laittanut nimensä sopimukseen.

Lue lisää
Hyökkääjä Jutta Rantala Klubiin

Hyökkääjä Jutta Rantala Klubiin

HJK saa kaudelle 2019 hyökkäyspeliinsä uuden vahvistuksen, kun Jutta Rantala siirtyy Klubiin. Rantala on 108 ottelun mittaisella liigaurallaan edustanut FC Hongan lisäksi TPS:a sekä Porin Nice Futista.

Lue lisää