Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

John Norman jatkaa Jokereissa

John Norman jatkaa Jokereissa

 

Jokerit ja John Norman ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella seuraavalla kaudella.

Norman, 27, siirtyi Jokereihin tämän kauden alussa ja pelasi runkosarjassa 50 ottelua tehoin 8+20=28, joilla hän oli joukkueen kuudenneksi tehokkain pelaaja. Pudotuspeleissä ruotsalaissentteri teki 11 kamppailuun 2+1=3 pistettä. Hyökkääjän tehotilasto oli runkosarjassa +9 ja aloitusten voittoprosentti koko kaudelta yli 50:n (runkosarjassa 51,3 ja pudotuspeleissä 57,7).

-Norman pelasi vahvan kauden ja pystyi monipuolisuutensa ansiosta olemaan todella arvokas pelaaja joukkueelle. Hän on erinomainen luistelija ja taistelija, joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaa, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

-Olen viihtynyt täällä ensimmäisestä päivästä lähtien mainiosti. Joukkue, organisaatio ja kaupunki ovat kaikki huippuluokkaa. Tämä on tuntunut kodilta, joten oli helppo päätös jatkaa täällä, Norman toteaa.

Norman kuului Tre Kronorin olympiajoukkueeseen helmikuussa Pyeongchangissa pelatuissa kisoissa. Tällä hetkellä hyökkääjä tavoittelee paikkaa Ruotsin MM-ryhmään. Tre Kronor kohtaa eilen alkaneella ensimmäisellä leiriviikollaan Slovakian torstaina ja perjantaina.

Kausi 2016-17 oli Normanille ensimmäinen KHL:ssä, kun hän siirtyi Torpedon riveihin ja teki läntisen konferenssin joukkueessa 50 runkosarjaottelussa 7+8=15 pistettä. Vuosi oli hyökkääjälle uran toinen Ruotsin rajojen ulkopuolella, sillä kaudella 2012-13 hän edusti SM-liigassa Oulun Kärppiä.

Oulusta Norman siirtyi Skellefteå AIK:n paitaan Ruotsin SHL:ään, jossa pelasi menestyksekkäät kolme vuotta. Hän voitti Ruotsin mestaruuden keväällä 2014 ja pelasi finaaleissa myös kahtena seuraavana keväänä.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



John Norman

6.1.1991 Stockholm, SWE
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää