Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matias Sauramaa sopimukseen HJK:n kanssa

Matias Sauramaa sopimukseen HJK:n kanssa

 

HJK on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen nuoren maalivahtilupauksen Matias Sauramaan kanssa. Sauramaa, 18, liittyi HJK:n harjoitusvahvuuteen jo tammikuun alussa joukkueen aloitettua harjoituskautensa. Kaksi seuraavaa kautta kattavan sopimuksen Sauramaa ja HJK allekirjoittivat viime viikon perjantaina.

Kaksi edellistä kautta PK-35 Vantaata edustanut, 196 senttiä pitkä Sauramaa on pelannut urallaan kolme ykkösen ottelua PK-35:n riveissä. Viime kausi Sauramaalla meni loukkaantumisten takia piloille, mutta nyt nuori lupaus on jälleen pelikunnossa.

-Tosi hyvät fiilikset siitä, että pääsin tekemään sopimuksen juuri Klubin kanssa ja siirtymään Suomen parhaaseen seuraan. Tunnen Ville Wallénin jo entuudestaan ja tiedän, kuinka hyvä valmentaja hän on. Uskon pääseväni hänen avullaan urallani paljon eteenpäin. Odotan paljon kahdelta seuraavalta vuodeltani HJK:n riveissä, Sauramaa iloitsee sopimuksen syntymisen jälkeen.

-Tämä on iso askel urallani ja olen jo täällä viettämässäni kolmessa viikossa oppinut paljon asioita ja kehittynyt hyvin maalivahtina. Täällä on tietenkin treeneissä paljon kovempi tempo, kuin Vantaalla kun on taitavia jätkiä niin paljon. Minulle on iso asia päästä pelaamaan näin menestyneessä seurassa. Toivottavasti loukkaantumiset ovat taakse jäänyttä elämää, sillä viime kausi oli tuskainen koko kauden kestäneiden loukkaantumisten takia. Muutama tuttu oli jo entuudestaan tässä joukkueessa ja muutkin jätkät ovat ottaneet tosi hyvin sisään tähän jengiin, nuori maalivahti jatkaa.

Viime kaudella ensimmäistä vuotta HJK:n maalivahtivalmentajana toiminut Ville Wallén on jo ehtinyt ennen tammikuutakin työskentelemään Sauramaan kanssa yhdessä. Wallén on valmentanut Matiasta Pohjois-Haagan yhteiskoulun aamutreeneissä jo toista vuotta ja tuntee nuoren lupauksen hyvin.

-Matias on tosi kova harjoittelija ja kaikesta huomaa että hänellä on suuri halu kehittyä ja tulla hyväksi maalivahdiksi. Ainakin kolme ensimmäistä viikkoa ovat menneet Matiaksen kanssa hyvin ja hän on pärjännyt täällä hienosti. Näen hänessä ehdottomasti potentiaalia kasvaa huippuveskariksi. Kuten kaikilla nuorilla maalivahdeilla, hänelläkin on vielä paljon kehitettävää ja siksi hänen suuri harjoitusintonsa on tärkeää. Perustorjuminen hänellä on hyvällä mallilla ja tietysti hän on ulottuva, iso maalivahti, miettii Ville Wallén tuoreesta HJK-vahdista.

HJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin Jalkapalloklubi - logo

HJK - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRicardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Ricardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Portugalilainen Ricardo Duarte on Gnistanin uusi päävalmentaja. Duarten sopimus sisältää loppukauden lisäksi option ensi vuodesta.

Lue lisää
Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Nuccio jatkaa normaalisti tehtävässään seuran urheilutoimenjohtajana.

Lue lisää
Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Gnistan vahvistaa puolustustaan Belgiasta Suomeen palaavalla Bangaly "Ben" Kouyatélla, jonka sopimus kestää loppukauden. Kouyaté saattaa olla pelikelpoinen jo tulevana viikonloppuna, mikäli hänen pelilupansa saadaan kuntoon.

Lue lisää
Gnistan sopimukseen Joel Europaeuksen kanssa

Gnistan sopimukseen Joel Europaeuksen kanssa

Gnistan ja Joel Europaeus ovat allekirjoittaneet kuluvan kauden kattavan pelaajasopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Atom jatkaa Klubissa kauden loppuun

Atom jatkaa Klubissa kauden loppuun

HJK ja Atom Tanaka ovat sopineet jatkosta, joka kattaa koko kauden 2020.

Lue lisää