Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi nuorta lupausta vahvistaa HJK:ta

Kaksi nuorta lupausta vahvistaa HJK:ta

 

HJK on solminut sopimukset kahden lupaavan nuoren kanssa. KäPasta Klubiin siirtyy kaksivuotisella sopimuksella hyökkääjä Ilmari Ylönen ja FC Espoosta HJK:hon siirtyy kolmivuotisella sopimuksella keskikenttäpelaaja Saku Ylätupa.

Ilmari Ylönen pelasi menneellä kaudella Käpylän Pallon riveissä miesten kakkosessa. Pelejä hyökkääjälupaukselle kertyi yhteensä 25, joissa syntyi mukavat 11 maalia. Ylönen on Tuusulan Palloseuran kasvatti, joka on ollut kakkosessa pelaavan KäPan miesten joukkueen ringissä kaudesta 2013 saakka. Ylönen kuuluu myös Suomen U19 maajoukkueen vakioryhmään ja meneillään olevissa EM-karsinnoissa hän on ehtinyt pelaamaan kahdessa ottelussa. HJK toivottaa Ylösen tervetulleeksi seuraan ja onnittelee myös tänään, 21.11, 18-vuotissyntymäpäiväänsä viettävää Ilmaria täysi-ikäisyyden johdosta!

-Ilmari on ehdottomasti yksi ikäluokkansa mielenkiintoisimmista hyökkääjistä. Ilmari on nopeajalkainen pelaaja, joka on hyvä pallon kanssa. Hän on vikkelyytensä ansiosta erittäin haasteellinen puolustettava ja on ilo saada hänet HJK:n paitaan, kommentoi HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

15-vuotias Saku Ylätupa liittyy Klubiin FC Espoon riveistä. 1999 vuosimallin keskikenttämies on alun perin Leppävaaran Pallon kasvatti. Ylätupa pelaa keskikentällä hyökkäävässä roolissa ja onkin pelannut enimmäkseen kymppipaikalla. Saku kuuluu ikäluokkansa maajoukkueeseen ja pariin otteeseen hän on esiintynyt jopa Suomen U17 –maajoukkueen mukana.

-Saku on taitava offensiivinen keskikenttäpelaaja ja on ikäluokkansa maajoukkueen parhaimmistoa.  Hän on hyvin yllätyksellinen vasenjalkainen pelaaja, joka tekee hyviä ratkaisuja pallon kanssa. Ilmarin tavoin hänkin on hyvin hankala puolustettava, Saarnio kertoo. 

HJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin Jalkapalloklubi - logo

HJK - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRicardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Ricardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Portugalilainen Ricardo Duarte on Gnistanin uusi päävalmentaja. Duarten sopimus sisältää loppukauden lisäksi option ensi vuodesta.

Lue lisää
Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Nuccio jatkaa normaalisti tehtävässään seuran urheilutoimenjohtajana.

Lue lisää
Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Gnistan vahvistaa puolustustaan Belgiasta Suomeen palaavalla Bangaly "Ben" Kouyatélla, jonka sopimus kestää loppukauden. Kouyaté saattaa olla pelikelpoinen jo tulevana viikonloppuna, mikäli hänen pelilupansa saadaan kuntoon.

Lue lisää
Gnistan sopimukseen Joel Europaeuksen kanssa

Gnistan sopimukseen Joel Europaeuksen kanssa

Gnistan ja Joel Europaeus ovat allekirjoittaneet kuluvan kauden kattavan pelaajasopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Atom jatkaa Klubissa kauden loppuun

Atom jatkaa Klubissa kauden loppuun

HJK ja Atom Tanaka ovat sopineet jatkosta, joka kattaa koko kauden 2020.

Lue lisää