Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ivan Majesky Jokereihin

 

Ivan Majesky Jokereihin


Jokerit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Ivan Majeskyn, 36, kanssa. Slovakkipakki siirtyy helsinkiläisseuraan tshekkijoukkue Kladnosta. Kokenut Majesky on pelannut urallaan NHL:ssä, SM-liigassa, Elitserienissä, olympialaisissa ja MM-kisoissa.

Majesky on 196-senttinen ja 109-kiloinen pelaaja, jonka vahvuudet ovat puolustuspelissä. Oikealta laukova pelaaja tuo Jokereihin rutkasti kokemusta loppukautta silmällä pitäen.

-Ivan Majesky tuo kokoa ja kovuutta maalin eteen ja hankinta on tehty nimenomaan kevättä ajatellen. Majesky on taistelija, joka pelaa aina joukkueen eteen. Hänet tunnetaan hyvänä joukkuepelaajana, joka pistää kroppansa likoon, kertoo Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen.

Majesky on pelannut viime vuosina erityisesti Elitserienissä, jossa hän on edustanut Linköpingiä ja Skellefteåta. Vuosina 2007, 2008 ja 2011 hän pelasi Ruotsin pääsarjan finaaleissa, mutta joutui poistumaan niistä aina tappio niskassaan.

NHL:ssä puolustaja on edustanut Florida Panthersia, Atlanta Thrashersia ja Washington Capitalsia vuosina 2002-06. Tilillä on yhteensä 202 NHL-runkosarjapeliä.

SM-liigayleisölle Majesky tuli tutuksi vuosituhannen alussa, kun hän pelasi Ilveksessä kaksi kautta. Tuolloin kaulaan ripustettiin kertaalleen pronssimitali. Myöhemmin puolustaja edusti lyhyiden jaksojen ajan Kärppiä ja HIFK:ta lainasopimuksilla.

Maajoukkueessa Majesky on pelannut kuudet MM-kisat ja kahdet olympialaiset. Paras saavutus on kevään 2003 pronssimitali Hartwall-areenassa.

Majesky saapuu Suomeen keskiviikkona ja liittyy joukkueen harjoituksiin. Hän pelaa ensimmäisen pelinsä Jokereiden paidassa perjantaina Helsingissä Tapparaa vastaan.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää