Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Valtteri Filppula liittyy Jokereiden vahvuuteen

 

Valtteri Filppula liittyy Jokereiden vahvuuteen


Jokerit on tehnyt sopimuksen Detroit Red Wingsin NHL-joukkueen hyökkääjä Valtteri Filppulan kanssa. Sopimus kestää niin kauan kuin NHL:n käynnissä oleva työsulku on voimassa. Filppula on mukana joukkueen kokoonpanossa jo tiistaina kotiottelussa SaiPaa vastaan.

-Saamme maailmanluokan pelaajan. Yksi kriteeri, joka meillä on kaikissa mahdollisissa NHL-avuissa, on se että asenne on kunnossa. Että pelaaja on tulossa tänne tosissaan tekemään töitä joukkueen eteen. Tiedämme, että Valtteri Filppula on sellainen pelaaja, kommentoi Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen.

Filppula on pelannut viimeisimmät seitsemän kautta kivikovassa Detroit Red Wingsin organisaatiossa. Hän nousi NHL-joukkueen vakiopelaajaksi kaudella 2006-07. Viime kaudella Filppula pelasi toistaiseksi parhaan NHL-kautensa saalistettuaan 81 runkosarjapelissä 23 maalia ja yhteensä 66 tehopistettä. Niillä hän oli joukkueensa pistepörssin kolmas ja myös maalipörssin kolmas.

Yhteensä Filppula on pelannut NHL:ssä 442 runkosarjapeliä tehoin 91+143=234. Pudotuspeleissä tilille on kertynyt 91 peliä ja 17+34=51 tehopistettä. Filppula voitti Stanley Cupin kauden 2007-08 päätteeksi.

Ennen siirtymistään Pohjois-Amerikkaan Filppula pelasi Jokereiden junioreissa ja nousi sitä kautta myös SM-liigajoukkueeseen. Hän on ehtinyt pelata SM-liigassa 104 runkosarjapeliä ja kerännyt 15+33=48 tehopistettä. Filppula saavutti SM-liigan hopeaa edellisellä NHL:n työsulkukaudella 2004-05. Hän siirtyi Pohjois-Amerikkaan juuri ennen kauden 2005-06 alkua.

Maajoukkueessa hyökkääjä on pelannut kahdesti arvokisoissa aikuisten tasolla. Vancouverin olympialaisissa 2010 Filppula saavutti pronssia. Hän kuului myös viime kevään MM-kotikisojen ryhmään, joka sijoittui kisoissa neljänneksi.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ValtteriFilppula

Valtteri Filppula

20.3.1984 Vantaa
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää