Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokerit ja Hahl jatkosopimukseen

 

Jokerit ja Hahl jatkosopimukseen


Hahlin jatkolle sinetti

Jokerit on tehnyt keskushyökkääjä Riku Hahlin kanssa vuoden jatkosopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2013-14. Hahl, 31, palasi täksi kaudeksi SM-liigaan useamman ulkomailla pelatun vuoden jälkeen ja on viihtynyt Jokereissa erinomaisesti. Toimitusjohtaja Jarmo Kekäläiselle oli tärkeää saada yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista jäämään seuraan.

Hahl teki viime keväänä Jokereiden kanssa vuoden sopimuksen, joka sisälsi pelaajan option seuraavasta kaudesta. Tällä kaudella hyökkääjä on tehnyt 31 ottelussa viisi maalia ja yhteensä 18 tehopistettä. Kokeneen sentterin arvo korostuu myös esimerkiksi alivoimapelaamisessa, jossa hän on SM-liigan eliittiä.

-Hahl on meille tärkeä johtava pelaaja niin kaukalossa kuin pukukopissa. Tämä oli joukkueelle ja koko organisaatiolle tärkeä jatkosopimus, Kekäläinen sanoo.

-Olemme todella iloisia, että Riksa halusi jatkaa täällä, vaikka hänellä oli optio ja mahdollisuus siirtyä muualle. Hän kuitenkin halusi tehdä jatkosopimuksen jo paljon ennen option päivämäärää.

Hahl pelasi kuusi kautta peräkkäin ulkomailla ennen paluutaan SM-liigaan täksi kaudeksi. Moninkertaiselle arvokisapelaajalle oli tärkeää nähdä, miten sopeutuminen onnistuu ja pelit lähtevät sujumaan. Sitä ennen hän ei halunnut pohtia yhtä kautta pidemmälle.

-Se oli mielestäni reilu peli sekä minua että seuraa kohtaan. Nyt halusin ajoissa sopia jatkosta, koska olen viihtynyt todella hyvin, joten mitä tätä suotta venyttämään. Iso juttu oli myös se, miten on otettu organisaatioon sisään fanienkin suunnalta. Kaikki on ollut tosi positiivista, joten sekin auttoi päätöksessä, Hahl kertoo.

-Tässä vaiheessa oli oikea aika tehdä ratkaisu. Nyt pääsee keskittymään loppukauteen kunnolla. Pitää vain saada itsensä pelikuntoon ja takaisin auttamaan joukkuetta.

Hahl on kärsinyt viime ajat keskivartalovammasta, jonka vuoksi hän kävi tähystysleikkauksessa viikko sitten. Hän on ollut sivussa peleistä joulukuun European Trophyn lopputurnauksesta lähtien. Paluu peleihin voi tapahtua jo ensi viikolla.

-Nyt näyttäisi oman kunnon puolesta jo olevan valoa tunnelin päässä. Lähiaikoina päästään pelaamaan, Hahl sanoo.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RikuHahl

Riku Hahl

1.11.1980 Hämeenlinna
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää