Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS vei myös toisen treenipelin, nyt 4-2 lukemin

 

TPS vei myös toisen treenipelin, nyt 4-2 lukemin


M-Teamin miesten liigajoukkue kohtasi TPS:n toistamiseen harjoitusottelun merkeissä. Ensimmäinen kohtaaminen Turussa oli TPS:n ylivoimaa ja varsin mukavasti pallo liikkui vierailla myös toisessa ottelussa. M-Team onnistui kuitenkin pitämään TPS:n maalintekijät tarkemmin kurissa ja tällä kertaa numerot kirjattiin kahden maalin erolla, 4-2 turkulaisten eduksi.

Ennen ottelun alkua pidettiin minuutin hiljainen hetki Venäjällä lento-onnettomuudessa menehtyneiden KHL-pelaajien muistoksi.

M-TEAM – TPS 2-4 (0-2,2-1,0-1)

Ensimmäiset vaihdot ovat joukkueilta varsin tasavahvoja, mutta TPS onnistuu käyttämään paikkansa paremmin ja siirtyy ottelussa johtoon ajassa 3.42. Seuraavalla minuutilla M-Team pääsee ylivoimalle, mutta ei onnistu yllättämään TPS:n alivoimanelikkoa. Erityisesti hyökkäysketju Heino-Jousi-Sjöblom pitää ensimmäisessä erässä hyvää vauhtia yllä ja saa luotua maalipaikkoja. Maalinteko on kuitenkin tuottanut vaikeuksia viime peleissä ja tänäänkin yhden maalin eteen joudutaan tekemään paljon töitä.

TPS kasvattaa johtoaan ajassa 16.26 tilanteessa, jossa Jousi onnistuu ensin katkaisemaan TPS-puolustuksen syötön ja M-Team lähtee hyökkäykseen, mutta pallonmenetyksestä nopea kääntö Lampun vartioimalle maalille ja pallo tolpan kautta sisään. Tilanne 0-2 vieraille. Seuraavassa vaihdossa TPS-pelaaja kahden minuutin jäähylle ja M-Team ylivoimalle, jonka parhaasta tilanteesta Heino laukoo pallon tolppaan. Ensimmäiselle erätauolle M-Team lähtee 0-2 takaa-ajoasemassa.

Kaksi maalia ylivoimalla

Huolimaton keskialueen pelaaminen tarjoaa vieraille mahdollisuuden siirtyä jo 0-3 johtoon ja TPS tarttuu tilaisuuteen. Nopea kääntö keskialueelta M-Teamin maalille ja tarkka siirto ohi Lampun, jonka seurauksena tulostaululla komeilee 0-3 lukemat vieraiden eduksi.

Ajassa 25.55 TPS pelaaja ottaa viiden minuutin rangaistuksen ja nyt viimeistään olisi onnistuttava maalinteossa. TPS pelaa varsin aktiivisen alivoiman alun ja M-Teamillä on vaikeuksia saada tilanne hallintaan hyökkäyspäässä. Tahmean alun jälkeen ylivoima alkaa kuitenkin kulkea ja ajassa 29.13 Puranen laitta pallon ykkösellä sisään. Tilanne 1-3. Ylivoima jatkuu ja pian Itkonen tarjoilee ja Liikanen pussittaa tolpan juuresta 2-3 kavennuksen. Enempää maaleja ei toisessa erässä nähdä.

Heikko viimeinen erä

TPS pelaa jälleen vahvan erän alun ja onnistuu kasvattamaan johtoaan. Laukaus pakin jaloista yllättää ja tilanne 2-4 ajassa 41.01. M-Teamin keskittyminen alkaa herpaantua ja peli näyttää sekavalta. TPS:n hallitessa palloa ottaa M-Team kaksi jäähyä, mutta taistelee alivoimat ilman takaiskuja. Huolimattomuus kasvaa viimeisessä erässä eikä tarvittua kavennusta saada aikaiseksi. Ottelun viimeisellä minuutilla M-Team pelaa vielä kuudella neljää vastaan, mutta tuloksetta. Loppunumerot TPS:n hyväksi 4-2.

M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaa vertasi tämän päivän suoritusta viikon takaiseen Turussa pelattuun otteluun ja oli tyytyväinen, että joukkue sai puolustusta tiiviimmäksi. Kaarnamaa kuitenkin myöntää, että TPS käytti hyväkseen karkeat virheet viisikkopelissä.

-Positiivista oli, että oman pään puolustuspelaaminen oli astetta parempaa kuin aiemmin. Kestettiin kolme alivoimaa ilman takaiskuja, mutta 5vs5-pelissä kaveri rankaisi meitä virheistä.

-Tuotettiin maalipaikkoja, mutta huolellisuus ja viimeistely takkusivat. Tänään pelin onnistujiin lukeutuu puolustajan tontille siirretty Robert Andersson.

Miten tästä eteenpäin?

-Nyt meidän pitää vain saada lajiharjoituksia taakse ja tehdä asiat paremmin.

M-Team leireilee tulevana viikonloppuna Kisakalliossa, jossa lauantaina joukkue suorittaa jälleen testit ja sunnuntaina leiri päättyy harjoitusotteluun Indiansia vastaan.

-Leirillä katsotaan pelaajien kuntotaso lajinomaisesti. Käydään läpi pelitaktisia asioita ja asetetaan kauden tavoitteet, kertoo Kaarnamaa viikonlopun ohjelmasta.

Sunnuntaina kello 14.00 M-Team – Indians (Kisakallion urheiluopisto)

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää