Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauri Huusko jatkaa M-Teamin kapteenina

 

Lauri Huusko jatkaa M-Teamin kapteenina


M-Teamin miesten liigajoukkueen kapteenina jatkaa 23-vuotias Lauri Huusko. Kapteenistoon valittiin myös Tommi Lamppu, Lasse Lundström ja Mikko Malinen. Seurahistorian ensimmäiseen liigakauteen valmistautuva joukkue on kapteenistoa myöten virittäytynyt alkavaan kauteen. Takana on hyvä kesä ja ensimmäisistä harjoitusotteluistakin on jo menty eteenpäin.

-Meillä on hyvä kesä takana ja ollaan hyvässä fyysisessä kunnossa. Vahva pohjatyö on osan kohdalla tehty jo edellisenä kesänä ja nyt on sitten vähän hifistelty vielä lisää. On ollut todella fiksua treenaamista, kertoo Huusko.

Joukkueella on takana neljä harjoitusottelua ja Huuskon mukaan valoa on näkyvissä tunnelin päässä. Hieman tahmean alun jälkeen joukkue on saanut juonenpäästä kiinni ja peliä viedään koko ajan eteenpäin.

-Olihan se ensimmäinen harkkapeli heti viikon lajitreenin jälkeen juuri sen näköistä kuin olettaa saattaa. Valmennukselle se oli tärkeä peli, kun näkivät pelaajia pelitilanteissa. Koko ajan tiedostetaan oman pelin heikkoudet, joita sitten kehitetään. Haetaan se oma identiteetti ja pelitapa.

-Ihan ei käsi-, maila- ja pääkoordinaatio toimi vielä sillä tavalla kuin sen kuvittelee omassa mielessä toimivan.

Huusko on tyytyväinen kapteenistoonsa.

-Tosi hyvin toisiaan täydentävä kokonaisuus. Lassella (Lundström) on loistava pelinäkemys ja tuo mielipiteet hyvin esiin. Lasse on mielestäni usein myös pelillinen johtaja kentällä. Tommi (Lamppu) on isolla sydämellä mukana ja kokemuksellaan rauhoittaa muita. Mikolla (Malinen) on vahvoja mielipiteitä, kova kunnianhimo ja halu olla mukana touhussa. Kaikki uskaltavat olla oma itsensä ja tuoda mielipiteensä julki, kuvailee Huusko.

Seuraavat kaksi harjoitusottelua M-Team pelaa TPS:aa vastaan. Ensimmäinen kohtaaminen on jo keskiviikkona Turussa.

-TPS on meidän tavoin aika nuorekas porukka. En osaa kyllä kovin tarkkaa sanoa millainen peli on edessä, mutta kaksi innokasta joukkuetta siellä varmasti kohtaavat. Meillä fokus on oman pelin kehittämisessä, päättää Huusko.

Tulevat harjoitusottelut:
Ke 31.8. kello 18.30 TPS – M-Team (Caribia, Turku)
Ke 7.9. kello 18.30 M-Team – TPS (Rusa)
Su 11.9. kello 14.00 M-Team – Indians (Kisakallio)

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää