Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV:tä voitti maalilla M-Teamin

 

SSV:tä voitti maalilla M-Teamin


Liiganousija M-Team kohtasi syksyn neljännessä harjoitusottelussaan hallitsevan Suomen mestari SSV:n. Kolmesta aiemmasta harjoitusottelusta plakkarissa oli tasapeli NST:n kanssa sekä tappiot Indiansille ja NST:lle. Joukkueet aloittivat pelin varsin vauhdikkaasti ja kahden erän jälkeen tilanne oli SSV:lle 4-3. Viimeisessä erässä molemmat joukkueet onnistuvat vielä kertaalleen ja ottelu päättyy vieraille yhden maalin erolla 5-4.

Ennen ottelun alkua pidetyssä vapaamuotoisessa päävalmentajien haastattelutilaisuudessa kävi ilmi, että SSV ei juurikaan harjoitusotteluita pelaa ennen kauden alkua vaan Mika Ahonen kertoi koko runkosarjan olevan joukkueelleen harjoitusotteluita ja vasta tosipeleissä aletaan katsoa myös vastustajien tekemistä. M-Teamin osalta tilanne on täysin toinen, sillä joukkueen on saalistettava niin paljon pisteitä kuin mahdollista heti runkosarjan ensimmäisistä otteluista lähtien ja fokus on oltava jokaisessa ottelussa.

M-TEAM – SSV 4-5 (1-1,2-3,1-1)

Vauhdikkaiden ensimmäisten vaihtojen jälkeen tilanne tulostaululla näyttää vieraille 0-1, kun kulmavaparista pallo pelataan maalille ja pienestä kulmasta tarkka laukaus ohi miesten maalissa torjuneen Tommi Lampun. SSV onnistuu erityisesti nopeissa keskialueen ylityksissä ja on pallon kanssa hallitsevampi osapuoli ottelussa. Miehet onnistuvat viemään yksittäisiä vaihtoja hyökkäyspäähän ja hyvällä paineistuksella myös kiusaamaan SSV:n puolustusta. Erityisesti Mikko Soini oli ensimmäisessä erässä hyvillä tonteilla.

Miesten tasoitus nähdään ajassa 16.57, kun SSV:n innokas hyökkäyspeli kostautuu ja Niko Mäkinen pääsee nousemaan puolustajan tontilta vasenta laitaa ylös tasoittaen ottelun tarkalla kudilla.

Toisen erän ensimmäinen tilastomerkintä on Jesse Tolvasen kahden minuutin rangaistus. Kokemus on valttia eikä SSV tarvitse kuin 15 sekuntia ylivoimalla, kun pallon on jo maalissa. Tilanne 1-2 ja nopeasti jo 1-3. Pian on kuitenkin miesten vuoro onnistua, kun hyvä paine hyökkäyskulmassa tuottaa tilanteen SSV-maalille ja Lauri Huusko laukoo huonosta asennosta, mutta varmasta paikasta sisään.

Reilu kaksi minuuttia Huuskon kavennusmaalista saadaan kelponäyte nopeasta suunnanmuutospelistä, jonka päätteeksi Matias Heino tasoittaa tilanteeksi 3-3. Vieraat onnistuvat kuitenkin vielä kertaalleen toisessa erässä, vaikka Lamppu torjuu tukun maalipaikkoja, joten toiselle erätauolle mennään 3-4 tilanteessa.

Kolmannessa erässä Sami Verkkoperä tasoittaa ensin tilanteeksi 4-4, mutta kolme ja puoli minuuttia ennen loppua SSV onnistuu viimeisen kerran ja vie harjoitusottelun lukemin 4-5.

Tänään SSV:n viimeistely oli heikkoa ja erityisen vaikeaksi maalinteon teki miesten maalissa hyvän ottelun pelannut Lamppu. Päävalmentaja Sami Kaarnamaa näkeekin, että Lamppu onnistui myös kokemuksen tuomalla rauhallisuudella pitämään joukkueen kurissa silloinkin kun SSV oli käynnistämässä pesukonetta.

-Lamppu oli hyvä maalissa ja myös henkisellä puolella rauhoitti pelaajia puheella ja omalla tekemisellään, vaikka pelattiin pitkiäkin pallottomia jaksoja ei ollut syytä lähteä ryntäilemään.

Kaarnamaa kertoo joukkueen harjoitelleen heikosti peliä edeltävänä päivänä, mutta on tyytyväinen nähtyyn tasonnostoon.

-Tämä oli raskaaseen jaksoon ja eilisiin harjoituksiin nähden joukkueelta hieno tasonnosto.

Erityisesti Kaarnamaata lämmitti Julius Jousin kentän onnistumiset ja tänään tilastomerkinnät osoittivat +3 tulosta. Jousin kentässä pelasivat Heino, Eronen, Huusko ja Verkkoperä.

-Jullen kenttä esitti tänään monipuolista ja mielikuvituksellista peliä hyökkäyspäässä, summaa Kaarnamaa.

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää