Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Markus Huhtimon ura ei ole ohi

 

Markus Huhtimon ura ei ole ohi


Markus Huhtimo on solminut valmentajasopimuksen SSV:n kanssa. Huhtimo lopetti jokseenkin onnettomuusherkän pelaajauransa Salibandyliigassa juuri SSV:stä viime kevään finaalien jälkeen. Huhtimo pelasi 14 kautta Salibandyliigaa edustaen SSV:tä (10), Hifk:a (2) ja Tapanilan Erää (2). Viimeiset 8 kautta hän on pelannut keväällä finaaleissa, joista saldona 5 SM kultaa ja kolme hopeaa. Markus tunnetaan mm. täydellisenä ”koppipelaajana”, joka saa fiiliksen aina kasvuun. Markuksen fysiikka ja liikkuvuus ovat aina olleet omaa luokkaansa ja katsojat ovatkin saaneet ihailla monesti Markuksen voltteja, joilla hänellä oli tapana tuulettaa maalejaan.

Nyt Markus liittyi SSV:n kivikovaan valmennustiimiin Mika ”Amu” Ahosen, Kristian Björkstenin ja Petri Siposen tueksi. SSV:n manageri Kurre Westerlund tuntee Markuksen menneiltä vuosilta jo hyvin - Ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen olen saanut valmentajaksi juuri uransa päättäneen pelaajan. Markuksen ehdoton vahvuus on se, että hän tuntee kaikki ja osaa loistavasti kommunikoida ihmisten kanssa. Markus on hyvä lisä taktisellekin puolelle. Odotan häneltä paljon.

Markus on itsekin tyytyväinen uransa uuteen käänteeseen - Erittäin hienoa ja mielenkiintoista aikaa minulle, kun roolini on hieman seuran sisällä muuttunut. Pääsen hienon organisaation valmennukseen mukaan. Jokaisella tontilla on ammattimaista tekemistä takana, joten parasta mahdollista valmennusoppia on luvassa. Pystyn varmasti itse tuomaan uutta näkemystä ja fiilistä tähän ryhmään. Ei muuta kuin lehtereille katsomaan kun uusi SSV hakee taas menestystä.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää