Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paolo Keinänen siirtyy Loviisasta M-Teamin maalille

 

Paolo Keinänen siirtyy Loviisasta M-Teamin maalille


Miesten liigajoukkue vahvisti maalivahtiosastoaan, kun 28-vuotias Paolo Keinänen allekirjoitti ensi kauden kattavan sopimuksen ja siirtyi Loviisan Torista M-Teamin riveihin. Kaksi edellistä kautta Toria edustanut Keinänen on pelannut aiemmin Salibandyliigaa Torin lisäksi myös TPS:n väreissä. Nyt alkava kausi on Keinäsen neljäs kausi korkeimmalla sarjatasolla ja takana on myös pelejä miesten 1. divisioonassa. Keinäsen lisäksi M-Teamin maalinsuulla nähdään Tommi Lamppu ja Ossi Rannala.

Keinäsen tie liiganousijan maalille ei ollut suorin mahdollinen, sillä neuvottelut muiden seurojen kanssa venyivät pitkään. Kova tahto pelata Salibandyliigaa toi Keinäsen neuvottelupöytään myös M-Teamin kanssa.

-Pakko myöntää, että en keväällä ensimmäisenä ajatellut hakevani liiganousijan riveihin. Kartoitin alkukesästä joukkueen taustoja ja juttelin muun muassa M-Teamissä pitkään pelanneen Tatu Jaarisen kanssa. Näin, että joukkue treenaa kovaa ja koska itsekin olen 'sata lasissa tai ei mitään' -tyyppiä, niin halu lähteä mukaan projektiin kasvoi, taustoittaa Keinänen siirtymistään M-Teamiin.

Heinäkuun alusta joukkueen harjoituksiin liittynyt Keinänen kertoo joukkueen treenaavan hyvällä tempolla ja vertaa tekemistä muun muassa TPS:ssa pelaamiinsa kausiin.

-Hyvällä tempolla ollaan menty. Osaaminen on kohdallaan ja valmennus kunnossa. Äijät ovat motivoituneita ja homma toimii. Hyvin saman tyyppistä on ollut kuin esimerkiksi TPS:ssa, kun pelasin siellä, ja samoilla periaatteilla on harjoiteltu, kuvailee Keinänen.

“Diggaan tästä kolmikosta”

Paolo Keinänen, Tommi Lamppu ja Ossi Rannala muodostavat miesten maalivahtikolmikon. 23-vuotias Rannala on kolmikosta selkeästi nuorin eikä kokemusta vielä liigatasolta ole karttunut. 31-vuotias Lamppu on puolestaan joukkueen vanhin ja kokemusta Salibandyliigasta on AC HaKin riveistä. Keinänen kuvailee kolmikkoa hyväksi porukaksi ja on tyytyväinen, että vastuunjakajia löytyy omalta tontilta myös tällä kaudella.

-Ossi on meistä pelillisesti kokemattomin, mutta treenannut aivan loistavan kesän. Olen itse asiassa joskus valmentanut Ossia ja nyt kaverin silmistä näkee, että haluaa tosi paljon olla liigajoukkueessa. Tommi on joukkueen kokenein ja tulee hyvin juttuun kaikkien kanssa. Meillä on hyvä tilanne maalivahtiosastolla.

Keinänen kertoo muuttuneensa pelaajana aika paljon liigakausien saatossa. Ikäkokemusta on karttunut vuosien varrella, mutta samalla pelaajana Keinänen on havainnut pientä hidastumista tekemisessä. Keskittyminen on parantunut iän myötä ja yleisesti Keinänen kuvailee itseään rauhalliseksi pelaajaksi.

“Joukkueen kovin haaste on henkisellä puolella”

Kuten moni muukin on pelaajahaastatteluissa sanonut, löytyy joukkueen kovin haaste henkiseltä puolelta. Usko omaan tekemiseen ja keskittyminen olennaiseen tuo rutiinia, jota ensimmäistä liigakauttaan pelaavan joukkueen on lähdettävä keräämään.

-Kyllä joukkueen kovin haaste on henkisellä puolella. Miten käsitellään tilanne, jos ollaan tappiolla kovaa joukkuetta vastaan. Meidän täytyy olla huolellisia kaikessa tekemisessä ja pitää jaksaa keskittyä olennaiseen, sitä kautta rutiini tulee.

-Kun katson tätä porukkaa, niin kaikki on mahdollista, päättää Keinänen.

Miesten Salibandyliiga pyörähtää käyntiin joukkueen osalta sunnuntaina 25.9., kun Tapanilan Erä isännöi sarja-avausta Energia-areenalla. Ensimmäisen kotiottelun joukkue pelaa sunnuntaina 2.10., kun Loviisan Tor saapuu Rusalle.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää