Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indians vei ensimmäisen harjoitusottelun 4-3

 

Indians vei ensimmäisen harjoitusottelun 4-3


Miesten liigajoukkue kohtasi syksyn ensimmäisessä harjoitusottelussa 1. divisioonassa pelaavan Westend Indiansin. Pääkaupunkiseudulla oli selkeästi odotettu harjoitusottelukauden avausta, sillä Rusan lauteilla nähtiin mukavasti lähes 100 henkeä, jotka tällä kertaa saivat todistaa Indiansin olleen maalin verran paremmassa kunnossa vieden ensimmäisen kohtaamisen 3-4 lukemin.

M-TEAM – INDIANS 3-4 (2-2,1-1,0-1)

Yllättävänkin vähämaaliseksi muodostuneen ottelun avaushetkillä Indians on terävämmin pallossa kiinni, mutta vailla tulosta. Reilu kymppi ehtii täyttyä, kunnes terävä syöttö oikeasta laidasta keskelle ja suora veto, päättää Indiansin lievän painostuksen. Tilanne vieraille 0-1. Seuraavalla minuutilla miehet pääsevät ylivoimalle, jonka paras tilanne syntyy, kun Antti Itkonen jakaa pallon maalin takaa Lauri Huuskolle, mutta laukaus suuntautuu suoraan päin maalivahtia.

Pallo pomppii myös miehille ja ajassa 16.48 Lasse Lundström ohittaa Indians-vahdin matalalla laukauksella. Jo seuraavassa vaihdossa Huusko joutuu rikkomaan rankkarin arvoisesti ja vierasjoukkueen pelaaja ohittaa taidokkaasti miesten maalissa torjuneen Tommi Lampun. Erän viimeisellä minuutilla miehet joutuvat alivoimalle, mutta Lasse Lundströmin ja Mikko Soinin vahva alivoimapelaaminen tuottaa rangaistuslaukauksen, jonka Itkonen pussittaa varmasti. Tilanne 2-2 ensimmäiselle erätauolle mentäessä.

Toinen erä alkaa miesten osalta alivoimalla, mutta pian täysillä viisikoilla pelatessa onnistuu Itkonen toistamiseen. Matias Heino tekee loistavan esityön miesten kolmanteen maaliin. Miehet selvittävät toisen alivoiman Sampo Laukkalan istuessa jäähyaitiossa, mutta seuraavaksi maalinteossa onnistuu Indians. Vierasjoukkue esittää vahvaa peliä maalinkulmalla ja kaveri malttaa jättää pallon vielä alaspäin, josta tarkka laukaus ohi Lampun.

Kolmannen erän ainoasta osumasta vastaa vierasjoukkue. Pallo kiertää mallikkaasti lavasta lapaan ja lopuksi veto keskeltä ohittaa sekä puolustuksen että maalivahdin viimeistellen vieraille 3-4 johtolukemat. Ottelun viimeisellä minuutilla edustus hakee vielä tasoitusta kuudella viittä vastaan, mutta tuloksetta.

Joukkueet kohtaavat toistamiseen sunnuntaina 11.9. Kisakalliossa pelattavassa harjoitusottelussa.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Sami Kaarnamaa näki ottelussa joukkueensa ensi kerran pelitilanteessa. Kesän jälkeen joukkueella oli paljon virtaa, mutta teemaksi valitun perusasioiden toteuttamisen osalta parannettavaa jäi huimasti. Valmennus kokeili erilaisia kokoonpanoja ja kierrätti pelaajia tehokkaasti pelin aikana. Illan onnistujiin Kaarnamaa laskee Jesse Tolvasen, Antti Itkosen ja Lasse Lundströmin.

-Suurin data, mitä tästä pelistä saatiin, oli joukkueen käyttäytyminen ottelutilanteessa ja vertauskohteena meillä on tähänastiset harjoituskerrat. Meidän täytyy harjoitella energian suuntaamista oikeisiin asioihin ja uskon, että seuraavien pelien aikana nähdään jo muutoksia.

-Kierrätettiin tänään pelaajia paljon ja jokainen kenttä vaihtui pelin aikana. Ei vielä haettu kokonaisuuksia eikä annettu tuttujen ja turvallisten kavereiden pelata samassa. Näen positiivisena sen, että päästettiin ottelussa vain kolme pelitilannemaalia ja nekin selkeistä virheistä. Ottelun onnistujiin lukeutuvat maalintekijöiden lisäksi Jesse Tolvanen, joka teki hyökkäyksen kärjessä älyttömän määrän duunia.

Seuraavaksi miesten edustusjoukkue harjoittelee viikon verran ennen kuin matkaa Lappeenrantaan leireilemään, jossa joukkue kohtaa NST miesten liigajoukkueen kahdesti.

-Nyt joukkue tarvitsee aikaa olla rauhassa yhdessä ja käydä asioita läpi. Lappeenrannan leiri tarjoaa meille hyvät puitteet keskittyä yhdessä ja saadaan kaksi astetta kovempaa matsia NST:n isännöidessä, päättää Kaarnamaa.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää