Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Teamin päävalmentajan kesäkuulumiset

 

M-Teamin päävalmentajan kesäkuulumiset


Miesten liigajoukkueen tuore päävalmentaja Sami Kaarnamaa on luotsannut joukkuetta nyt parin kuukauden ajan. Miehet aloittivat peruskuntokauden harjoittelun toukokuun alussa ja samalla valmennustrio alkoi kerätä dataa pelaajien nykytilanteesta. Ensimmäiset testit joukkue piti toukokuun lopussa, ja nyt on aika kysyä päävalmentajan kesäkuulumiset.

Kaksivuotisella sopimuksella M-Teamin peräsimeen siirtynyt Kaarnamaa kuvailee joukkueen ensimmäisen puolentoista kuukauden yhteisten harjoitusten olleen alkaneen projektin harjoittelutapojen hakemista ja sisäistämistä sekä ryhmäytymistä. Valmennus on saanut tietoa pelaajien tasosta ja harjoituksia on mukautettu tietojen perusteella kertoo Kaarnamaa. Joukkueen sisällä on vielä suuria eroja lähtötasossa, mutta kärki on jo oikeilla tuloksilla.

-En ole missään valmentanut näin kovakuntoisia kavereita kuin mitä meidän kärki on nyt. Tarkoituksena on kuitenkin nostaa kaikki sille tasolle. Ne kenellä lähtötaso on heikompi, ovat onnistuneet tekemisessä ja tulostasoa on jo parannettu. Tarkastellaan jatkuvasti treeniohjelmaa ja tehdään viilauksia samaa tahtia kuin saadaan joukkueesta lisää tietoa.

-Ryhmäytymisessä ollaan saatu joukkueennäköinen ryhmä kasaan ja nousujohteisesti ollaan harjoiteltu tähän mennessä. Esiin nousee kolmikko Huusko, Malinen ja Sjöblom, joka on ollut täydet prosentit paikalla ja vetänyt mallikkaasti kaikki treenit.

Myös maalivahdit saavat Kaarnamaalta kiitosta.

-En ole missään joukkueessa nähnyt, että maalivahdit osallistuvat näin paljon joukkueen fysiikkatreeneihin ja erityisesti, että olisivat juosseet näin paljon. Jatkossa on toki tarkoitus osin eriyttää harjoittelua pelipaikkakohtaisesti, mutta asenne on maalivahdeilla ainakin kunnossa.

Joukkueessa on tällä hetkellä 20+2 sopimuspelaajaa. Kaarnamaa kertoo, että joukkueeseen on valittu pelaajia, joilla on halu kehittyä ja ottaa seuraava askel kohti huippu-urheilua. Joukkueen keski-ikä on 24 vuotta ja joukossa on useita, joille alkava kausi on ensimmäinen Salibandyliigassa.

-Jokaisen pelaajan kohdalla on mietitty mitä voi tuoda pelillisesti joukkueeseen ja miten sopii joukkueen kemiaan. Valinnassa on painotettu halua kehittyä urheilijana. Joukkueen ikärakenne antaa oikeastaan unelmatilanteen kehittää pelaajien fyysisiä ominaisuuksia. Joukkueessa on itseohjautuvia, positiivisia ja urheilijan asenteen omaavia kavereita.

Miesten Salibandyliiga käynnistyy syyskuun lopussa.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää