Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team suoritti testit Kisakalliossa

 
M-Team suoritti testit Kisakalliossa

Miesten liigajoukkue kokoontui lauantaina 28.5. ensimmäiseen testi- ja leiripäivään Kisakallion Urheiluopistoon. Paikalla oli 23 pelaajaa sekä valmennus- ja joukkueenjohto. Päivän ohjelmassa oli ensin valmennuksen puheenvuoro, jonka jälkeen testit ja ruokailu. Lounaan jälkeen edessä oli yhteisiä tehtäviä ja ryhmäytymistä pienten kilpailujen avulla. Päivän päätteeksi joukkueelle oli vielä varattu rantasauna ja syötävää.

Kisakalliossa joukkue suoritti Salibandyliiton viralliseen testipatteristoon kuuluvista testeistä seuraavat: esikevennyshyppy, 5:n ja 20:n metrin nopeustesti sekä Beep-testi. Esikevennyshypyissä ykkössijan jakoivat tasatuloksella Eero Puranen ja Sami Verkkoperä ja viiden parhaan joukkoon pomppasi myös maalivahti Ossi Rannala. Nopeustestissä Robert Andersson kiihdytti parhaiten ja hyvin tuntumaan pääsivät myös Puranen, Mikko Malinen ja Lari Lundström. Kestävyyttä mittaavassa Beep-testissä ensimmäistä ryhmää dominoi Sampo Laukkala ja jälkimmäisessä Andersson sai kovan haastajan Jami Sjöblomista.

Iltapäivän ohjelma aloitettiin auditoriossa, jossa joukkue pohti yhteisiä asioita vastaten muun muassa kysymykseen minkälainen on meidän joukkueen pelaaja. Reilun tunnin jälkeen joukkue siirtyi ulos ja edessä oli Kisakallion järjestämä ohjelma. Kuuden hengen ryhmissä joukkue selvitti erilaisia pienpelejä, joista osa enemmän ja osa vähemmän tuttuja pihapeliversioita eri lajeista.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Sami Kaarnamaa kertoo, että leiripäivän päätavoite saavutettiin eli testit suoritettiin onnistuneesti ja joukkueen ryhmäytyminen saatiin hyvään alkuun. Kaarnamaa näkee, että uuden projektin ja liigan tuomien haasteiden edessä pelaajien pitää uskaltaa heittäytyä mukaan.

-Saatiin pelaajista kaikin puolin lisää dataa. Päivän ohjelmassa oli testit, ryhmätyöt sekä esiintyminen. Nyt jo näkyy, että tekeminen on tiivistynyt ja yhteisolossa kuuluu enemmän puheensorinaa. On tullut uskallusta lisää ja ryhmähengen ensimmäiset palaset ovat näkyvissä.

-Jokaiselta pitää löytyä uskallus lähteä rohkeasti mukaan, ottaa itsestä kaikki irti ja myös tutustua kaveriin. Nyt pitää uskaltaa olla avoimesti ja heittäytyä mukaan kohti uutta kautta. Suurin jarru tähän menessä on ollut juuri puute uskaltaa heittäytyä mukaan, mutta nyt on nähtävissä avautumisen merkkejä.

Joukkueen toimintaa on viety jälleen askel kohti korkeimman sarjatason vaatimuksia ja Kaarnamaa on tyytyväinen, että joukkueella on mahdollisuus suorittaa fysiikkatestit samassa ympäristössä läpi kauden. Kesän harjoitusohjelmassa on monipuolista fysiikkatreeniä, joilla joukkueen peruskuntoa parannetaan ennen sarjakauden alkua.

-On varmasti monelle uusi juttu toimia säännöllisesti urheiluopistolla. Voidaan tehdä samassa ympäristössä testit peruskuntokaudella, kauteen valmistavassa vaiheessa sekä kilpakaudella. Elokuussa meillä on seuraava leiri ja syyskuussa järjestetään testit. Hieman muutettiin harjoittelun rytmitystä ja jaettiin kesän omatoiminen jakso kahteen osaan. Todella tiiviisti ollaan kuitenkin yhdessä, kiteyttää Kaarnamaa joukkueen kesän ohjelman.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää