Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Michael Grönlund jatkosopimukseen

 
Michael Grönlund jatkosopimukseen

Miesten edustusjoukkueen menneen kauden ylivoimaisesti paras maalintekijä nähdään myös liigassa M-Teamin väreissä, sillä Michael Grönlund on allekirjoittanut ensi kauden kattavan sopimuksen. Parhaimmillaan hyökkäyksen kärjessä sekä maalin edessä esiintyvä 25-vuotias Grönlund iski 19 divariottelussa 32 maalia ja antoi lisäksi 11 maaliinjohtanutta syöttöä. Grönlund on pelannut aiemmin Salibandyliigaa kaudella 2007-2008 AC HaKissa.

Grönlundin kausi päättyi runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa, kun yhteentörmäys maalikehikon kanssa aiheutti vakavan loukkaantumisen. Grönlund on kuitenkin toipunut pernan poistosta hyvin ja saanut luvan aloittaa harjoittelun eikä operaatiolla pitäisi olla vaikutusta urheilu-uraan.

Mennyt kausi oli Grönlundille menestyksekäs, sillä joulukuussa pelatuissa miesten MM-kilpailuissa Grönlund edusti kaksoiskansalaisuuden myötä Kanadan maajoukkuetta. Viidessä maaottelussa tehot 6+2 oikeuttivat joukkueen sisäisen pistepörssin voittoon ja mies lunasti myös kahdessa ottelussa joukkueensa parhaan pelaajan palkinnon.

Alkava kausi on Grönlundille neljäs M-Teamin miesten edustusjoukkueessa.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää