Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lari Lundström M-Teamin puolustuksen uusin hankinta

 
Lari Lundström M-Teamin puolustuksen uusin hankinta

Miesten edustusjoukkue kiinnitti puolustuslinjaan 22-vuotiaan Lari Lundströmin, joka siirtyy edustukseen AC HaKista. Kaksi edellistä kautta Salibandyliigaa pelannut Lundström tuo puolustukseen pallonkäsittelytaitoa ja suoraviivaista tekemistä. Plakkarissa on vajaa 50 liigapeliä ja niissä seitsemän maalia sekä kolme maaliinjohtanutta syöttöä. Lari Lundström on edustanut M-Teamia 1. divarissa kaudella 2008-2009.

Alkaneella viikolla miesten harjoitusvahvuuteen liittynyt Lari on positiivisin mielin uuden joukkueen matkassa. Tuttujakin joukkueessa riittää, sillä Lari edusti M-Teamiä kaksi vuotta sitten, jolloin joukkue sijoittui divarin itälohkossa neljänneksi. Lundströmejä nähdään tiimin väreissä kaksin kappalein tulevalla kaudella, sillä Larin isoveli Lassella on alkamassa jo kuudes kausi Rusalla.

AC HaKin putoaminen salibandyliigasta oli Larille pettymys, mutta katseet on jo käännetty tulevaan ja M-Teamin seurahistorian ensimmäiseen liigakauteen.

-Tästä kaudesta jäi paljon hampaankoloon, joten energiaa ja tahtoa riittää uuteen projektiin. Varmasti joudutaan oppirahoja maksamaan joukkueen ensimmäisellä liigakaudella, mutta koitetaan vaikuttaa siihen kuinka paljon. Kiva taas päästä pelaamaan Lassen kanssa samaan jengiin, tiivistää Lari Lundström.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää