Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Verkkoperä M-Teamin puolustukseen

 
Sami Verkkoperä M-Teamin puolustukseen

Miesten edustusjoukkueen 20. sopimuspelaaja on 24-vuotias Sami Verkkoperä. Päättyneellä kaudella Verkkoperä edusti AC HaKin liigajoukkuetta ja pelasi täydet ottelut miesten salibandyliigassa. Aiemmilla kausilla SB Vantaan kasvatti on pelannut 1. divisioonaa ja edustanut myös Westend Indiansia.

Ensimmäinen liigakausi oli Verkkoperälle ennenkaikkea tutustumista uuteen sarjatasoon. Ero liigan ja divarin välillä oli selvästi nähtävissä, ja useamman kauden divaria tahkonneena Verkkoperä nostaa esiin liigan korkeamman pelitempon lisäksi sen, että jokaisessa pelissä on sama alusta käytössä.

-Kyllä se oli tutustumista vauhtiin. Liigassa on paljon nopeampaa peliä ja virheistä rokotetaan heti. Tuomarit olivat mielestäni viime kaudella liigassa vähän parempia kuin mitä divarissa olen nähnyt. Myös joukkueen taustoissa on sarjatasojen välisiä eroja, sillä meillä oli HaKissa esimerkiksi ammattitaitoinen fyssari joukkueen käytössä.

Verkkoperä on pelannut yli 10 vuotta salibandya ja on ehtinyt myös valmentaa SB Vantaassa junioreita viiden kauden ajan. Vapaa-aikana tulee seurattua salibandyliigan sivuja ja pelejä joskus telkkarista. Uuteen joukkueeseen siirtyminen on haaste, mutta Verkkoperä lähtee luottavaisin mielin mukaan. Puolustajana pelaava Verkkoperä näkee, että kehitystä omassa tekemissä tuli viime kaudella paljon ja lähtee hakemaan samaa myös tällä kaudella.

-Aina on haaste lähteä uuteen joukkueeseen. Nyt on vähän erilainen tilanne kuin normaalisti, sillä valmentaja on vaihtunut ja ollaan tilanteessa, jossa kaikki pelaajat ovat valmentajalle periaatteessa uusia.

-Pelaamista joka osa-alueella voi aina parantaa. Omasta mielestäni kehityin viime kaudella paljon ja nälkää on vielä oppia lisää.

M-Team valmistautuu seurahistorian ensimmäiseen liigakauteen ja miesten edustusjoukkue kokoontui aloituspalaveriin huhtikuun puolivälin jälkeen. Nyt yhteisiä harjoituksia on takana parin viikon ajalta ja Verkkoperä antaa kiitosta hyvästä startista niin pelaajille kuin valmennuksellekin.

-Yllättävän luottavaiset fiilikset, nyt on ollut hyvää tekemistä kaikilta. Valmennus on tosi ammattitaitoista ja sitä kautta saadaan varmasti hyvä juttu tästä. Jengistä löytyy paljon taitoa.

Vaaranpaikatkin Verkkoperä tiedostaa, mutta näkee, että niistä on mahdollisuus selvitä.

-Tässä jengissä on porukkaa, jotka ovat tottuneet voittamaan. Se auttaa peleissä niillä hetkillä, kun ollaan tappioasemassa ja pitää uskaltaa jatkaa omaa peliä. Niissä kohdin punnitaan joukkuetta, tuleeko hätä vai uskotaanko omaan tekemiseen.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää