Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riku Reunamäki jatkaa ja Janne Oinonen palaa Happeesta M-Teamiin

 
Riku Reunamäki jatkaa ja Janne Oinonen palaa Happeesta M-Teamiin

Miesten edustusjoukkue solmi kaksi erittäin tärkeää sopimusta, kun Riku Reunamäki, 22, allekirjoitti jatkopaperin ja Janne Oinonen, 27, palaa takaisin M-Teamiin pelattuaan kaksi edellistä kautta salibandyliigaa Jyväskylän Happeessa. Menneellä kaudella Reunamäki pelasi täydet ottelut divarin runkosarjassa, jossa maaliahne hyökkääjä iski tehot 24+15. Lisäksi Reunamäki teki liigakarsinnoissa yhteensä 16 tehopistettä ollen joukkueen tehokkain pelaaja karsinnoissa. Oinonen on puolestaan edustanut M-Teamiä edellisen kerran kaudella 2008-2009 ja nyt alkava kausi on Oinoselle jo kuudes kausi seurassa.

Kauden 2008-2009 jälkeen Oinonen siirtyi opiskelujen myötä Helsingistä Jyväskylään ja salibandyliigaa mies pelasi seuraavat kaksi kautta Happeen riveissä. Ensimmäinen kausi Happeessa toi 25 ottelussa tehot 4+6 ja tällä kaudella vain runkosarjan viimeiset ottelut jäivät pelaamatta pienen polvivamman takia, tehoja 2+2 tämän kauden otteluissa. Oinonen on pelannut liigaa myös Tapanilan Erässä.

Oinosella oli koko ajan selvä ajatus palata takaisin Helsinkiin ja nyt valmistumisen myötä muutto tuli ajankohtaiseksi. Vanhan seuran tekemistä Oinonen on seurannut tarkasti, sillä monet samat kaverit pelaavat yhä joukkueessa kuin silloin kun mies edellisen kerran oli mukana.

-Pari vuotta tuli pelattua ja opiskeltua Jyväskylässä. Tiesin kyllä, että valmistumisen jälkeen palaan Helsinkiin jo ihan töidenkin takia. Pelillisesti kaudet menivät ihan hyvin omalta kohdalta, vaikka tämä kausi olikin joukkueelle pettymys. Pääsin hyvin pelaamaan ja sain arvokasta liigakokemusta.

-Kyllä olen seurannut M-Teamin tekemistä, netin välityksellä paljonkin. Omat pelit ja Jyväskylässä asuminen tietysti verotti sitä, että montaa runkosarjan ottelua en ehtinyt paikan päälle katsomaan, mutta muutaman näin niitäkin. Liigakarsinnoissa olin mukana.

27-vuotias Oinonen on pelannut viime kaudet puolustajan tontilla, vaikka varsinkin uran alkuvaiheessa mies nähtiin usein myös hyökkääjänä. Monipuolinen pelaaja on kuitenkin oppinut viihtymään puolustuspäässä ja kertoo liigakausien opettaneen pelipaikan tavoille.

-Itse asiassa se oli viimeinen kausi kun viimeksi pelasin täällä, kun valmennus siirsi minut puolustajan paikalle. Oli hyvä veto Kuulalta vaihtaa minut pakiksi. Se on mieluisampi pelipaikka ja toivon siinä myös jatkavani.

-Happeessa opin jälleen uutta ja kehityin puolustajana. Sain tekemiseen tasaisuutta lisää ja kokemusta kovista peleistä. Tavoitteena on nyt tuoda joukkueeseen kokemusta ja pallollista peliä alakertaan.

Oinonen näkee tärkeänä vaiheena koko Jyväskylässä viettämänsä ajan. Muutto täysin uuteen ympäristöön on avartanut ja tuonut lisää elämänkokemusta. Paluu Helsinkiin sai miettimään seuraavaa siirtoa salibandyn puolella, mutta M-Teamin noustua liigaan ei Oinonen juurikaan tarvinnut harkinta-aikaa lähtiessään mukaan joukkueeseen.

-On ollut äärimmäisen hieno kokemus asua pari vuotta poissa tutuista ympäristöistä. Elämänkokemusta on karttunut roimasti näiden kahden vuoden aikana. Nyt kun M-Team nousi liigaan, niin ei kauaa tarvinnut miettiä oman uran jatkoa.

Tulevalta kaudelta Oinonen odottaa taisteluilmettä joukkueelta ja uskoo, että joukkue tulee oleman erittäin nälkäinen kauden alkaessa.

-Odotan, että lähdetään taistelemaan. Nälkää ja intoa riittää varmasti, hirveän monella kun ei vielä kuitenkaan ole liigapelejä takana. Liigakarsinnoissa täällä oli hienosti yleisöä ja odotan, että porukka löytää tiensä joukkueen otteluihin samalla meiningillä liigassa.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää