Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tommi Lamppu M-Teamin tolppien väliin

 
Tommi Lamppu M-Teamin tolppien väliin

Miesten edustusjoukkue vahvisti maalivahtiosastoa kiinnittämällä Tommi Lampun riveihinsä ensi kauden kattavalla sopimuksella. 31-vuotias Lamppu siirtyy M-Teamiin AC HaKista, jossa mies pelasi kaksi edellistä kautta. Kahden liigakauden lisäksi Lamppu on pelannut useita vuosia divarissa ja tuo joukkueeseen arvokasta kokemusta korkeimmilta sarjatasoilta.

Miesten ykkösmaalivahtina menneellä kaudella pelannut Petri Lesch ei jatka joukkueessa, sillä Leschin opinnot siirtyivät jälleen kauemmaksi Helsingistä. Näin ollen vahvistus maalivahtiosastolle oli elintärkeä ja miesten edustusjoukkueen manageri Timo Sirola onkin erittäin tyytyväinen sopimukseen Lampun kanssa. Sirola kertoo neuvottelevansa parhaillaan myös lisää jatkosopimuksia tämän kauden joukkueen kanssa.

-Neuvottelimme Tommin kanssa jo viime kauden kynnyksellä ja nyt sitten osui kaikki kohdilleen. Olen itsekin pelannut kaveria vastaan aiemmilla kausilla ja muistan hänet hyvin. Kokemuksensa myötä Tommi tulee olemaan tärkeä pelaaja M-Teamin ensimmäisellä liigakaudella. Tämän kauden rungosta tullaan myös kiinnittämään vielä lisää jatkosopimuksia, kommentoi Sirola edustusjoukkueen sopimustilannetta.

-Kyllä liigapelit on sellainen juttu, mitä ehdottomasti haluan jatkaa. Vuosia divarissakin pelanneena joukkueet ovat tuttuja ja niin myös M-Teamiäkin vastaan on tullut pelattua useita kertoja. Arvostan duunia, mitä joukkue on viime vuosina tehnyt ja nyt on hienoa päästä mukaan joukkueeseen.

Nopeaa suunnanmuutospeliä ja vahvaa pallonhallintaa suosiva pelityyli on Lampun mieleen.

-Pidän joukkueen pelityylistä. Pyritään pitämään palloa eikä todellakaan tyydytä kyykkimään ja kyttäämään, vaan uskalletaan pelata. Liigassa perusedellytys on hyvä pelinopeus ja jos joukkue pystyy näin aktiivista peliä esittämään myös liigassa, niin pisteitä kertyy varmasti.

Menneellä kaudella Lamppu kirjautti tililleen seitsemän pelattua liigaottelua ja kauden aikana mies joutui olemaan sivussa reilun kuukauden verran Suomen Cupin ottelussa tulleen solisluuvamman takia. Uransa aikana suuremmat vammat Lamppu on onnistunut välttämään ja runkosarjan viimeisessä ottelussa tullut hieno voitto antoi taas lisää virtaa jatkaa uraa.

-Olin kauden aikana sivussa viitisen viikkoa, kun solisluu meni kahdesti sijoiltaan. Hyvä kauden viimeinen ottelu jätti kuitenkin taas sellaisen fiiliksen, että näitä pelejä haluaa lisää.

Lamppu uskoo, että tulevalla kaudella joukkue ottaa jälleen tärkeitä askelia kohti pääsarjatason palloilujoukkueen vaatimuksia myös pelin ulkopuolisissa asioissa.

-Kyllä tässä lähdetään taas oppimaan lisää. Uskon, että päävalmentaja tuo suorituksen ulkopuolisiakin asioista esille joukkueen kanssa, lähtien ihan ruokailurytmistä liikkeelle. Ollaan kuitenkin korkeimman sarjatason palloilujoukkue, joten näillä asioilla on merkitystä. Lisäksi Samin (Kaarnamaa) kanssa ollaan keskusteltu maalivahtivalmennuksesta ja yksilövalmennusta on alustavasti kaavailtu myös tälle tontille.

Tähän mennessä sopimuksen tehneistä pelaajista Lamppu on vanhin ja näkeekin, että tuo joukkueeseen nimenomaan rauhallisuutta.

-Liigakokemusta ja asennetta tulen antamaan joukkueeseen. Toivottavasti rauhallisuus ja maltti tarttuvat porukoihin. Kaikkeni annan, oli kyseessä sitten treenit, peli tai vaikka alkulämpöfutis, päättää Lamppu.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää