Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

10 jatkosopimusta muodostavat M-Teamin rungon

 
10 jatkosopimusta muodostavat M-Teamin rungon

Miesten edustusjoukkue on solminut 10 jatkosopimusta tämän kauden avainpelaajien kanssa. Nyt solmitut pelaajasopimukset muodostavat liigajoukkueen rungon tulevalle kaudelle. Jatkosopimusten lisäksi joukkue sai paluumuuttajan AC Hakista, kun Henry Saario allekirjoitti ensi kauden kattavan sopimuksen.

Joukkueen kapteenin Lauri Huuskon johdolla jatkopaperit allekirjoittivat puolustajista Timo Elomaa, Lasse Lundström sekä Jami Sjöblom. Hyökkäyspäässä jatkavat Matias Heino, Antti Itkonen, Julius Jousi, Sampo Laukkala, Mikko Malinen ja Mikko Soini.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Sami Kaarnamaa on erittäin tyytyväinen joukkueen avainpelaajien halukkuuteen sitoutua tulevaan.

-Erittäin hyvä, että tämän kauden joukkueen runkopelaajilla on tahto ja halu lähteä mukaan. Nyt muodostetun rungon ympärille valitaan sitten täsmävahvistuksia ja joukkueen pelityyli tullaan myös rakentamaan pitkälle samoista lähtökohdista. Urheilullisuus ja ryhmään sopivuus ovat tärkeitä kriteerejä joukkuetta rakennettaessa, kertoo joukkueen päävalmentaja Sami Kaarnamaa.

Miesten edustusjoukkueen ensimmäinen kokoontuminen on maanantaina 18.4. ja yhteinen toiminta alkaa toukokuun alussa. Liigajoukkueen rakentaminen on parhaillaan käynnissä ja mikäli on pelaajia, jotka ovat kiinnostuneita joukkueen toiminnasta, yhteydenotot joukkueen manageri Timo Sirola puh 040 354 8923.

Miesten edustusjoukkueen sopimustilanne (13.4.2011)
Elomaa Timo
Heino Matias
Huusko Lauri
Itkonen Antti
Jousi Julius
Laukkala Sampo
Lundström Lasse
Malinen Mikko
Saario Henry (AC Haki)
Sjöblom Jami
Soini Mikko
Joukkueen päävalmentaja Sami Kaarnamaa
Joukkueen manageri Timo Sirola

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää