Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NHL jälleen Suomeen - Jokerit kohtaa Ducksin

 
NHL jälleen Suomeen - Jokerit kohtaa Ducksin

NHL saapuu jälleen ensi syksynä Helsinkiin ja Hartwall Areenaan, kun suomalaisten suosikkijoukkue Anaheim Ducks kohtaa Jokerit näytösottelussa 4. lokakuuta ja avaa NHL-kautensa kolme päivää myöhemmin Buffalo Sabresia vastaan Hartwall Areenassa. Liput tulevat myyntiin 20. huhtikuuta.

Ducksissa on tällä kaudella pelannut neljä suomalaispelaajaa, joista jokerifanien ehdoton suursuosikki on Teemu Selänne. Ikinuori hyökkääjä pelasi tämän vuoden runkosarjassa yhden uransa hienoimmista kausista ja sijoittui koko liigan pistepörssissä kahdeksanneksi. "Salama" nakutti 73 ottelussa 31 maalia ja yhteensä 80 pistettä.

Selänne lähti NHL:ään aikoinaan Jokereista kaudeksi 1992-93 Suomen mestaruusjuhlien jälkeen. Hän palasi helsinkiläisseuran riveihin kaudella 1994-95, kun NHL:ssä oli päällä työsulku. Tuolloin Selänne pääsi juhlimaan Jokereissa Euroopan mestaruutta kotihallissaan.

Hänen lisäkseen Anaheimissa sinivalkoisia värejä edustavat Saku Koivu, Jarkko Ruutu sekä NHL:n tehotilastossa lukemalla +32 kolmanneksi runkosarjassa sijoittunut Toni Lydman.

Ducksin tähtisikermä ei jää ainoastaan suomalaisiin, sillä hyökkäyksessä kirmaavat olympia- ja Stanley Cup -voittajat Corey Perry ja Ryan Getzlaf. Kanadalaiskaksikosta erityisesti Perry oli tämän kauden runkosarjassa pitelemätön voittamalla liigan maalipörssin 50 osumalla.

Ducksin kausi jatkuu vielä tänä keväänä Stanley Cupin pudotuspeleissä, joihin joukkue lähtee huipputasaisen läntisen konferenssin neljänneltä sijalta ja kohtaa ensimmäisessä playoff-sarjassaan Nashville Predatorsin. Tavoitteena on uusia kauden 2006-07 suoritus, kun Selänne ja kumppanit juhlivat Stanley Cup -mestaruutta.

Myös Buffalo Sabres eteni pudotuspeleihin itäisen konferenssin seitsemännen sijan myötä. Pudotuspeleissä vastaan asettuu Philadelphia Flyers.

Sabresin suurimmat tähdet ovat maalivahti Ryan Miller sekä itävaltalaishyökkääjä Thomas Vanek. Miller palkittiin viime kauden päätteeksi NHL:n parhaana maalivahtina ja hän oli isossa roolissa Yhdysvaltain olympiajoukkueessa Vancouverissa.

Sekä Jokerit-Ducks- että Ducks-Sabres-otteluiden lipunmyynti alkaa keskiviikkona 20. huhtikuuta kello 9.00.

Jokerien tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää