Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV tasoitti voitot

 
SSV tasoitti voitot

Sunnuntai-iltana finaalisarja sai uuden ilmeen.

Ensimmäinen erä oli ensimmäisen finaalin tapaan tarkka molemmilta joukkueilta. Tiukkoja kaksinkamppailuja ja kulmavääntöjä nähtiin. Sami Koski vei kotijoukkueen johtoon ajassa 5.25. Sitten jäähyiltiin vuoron perään ja kukaan ei oikein kunnolla ehtinyt saada ylivoimaansa toimimaan kun pelaajaluku kentällä vaihtui. SSV ja Tero Tiitu edellä, SPV Sami Koski perässä ja SSV Markus Huhtimo seurasi omalla jäähyllään. Maaleja näistä tilanteista ei tullut, mutta Juho Järvinen viimeisellä minuutilla tasoitti pelin.

Toisessa erässä Järvinen vei SSV:n johtoon kolmannella minuutilla ja tällä kertaa oli SPV:n Kosken vuoro tehdä pukukoppimaali toiseksi viimeisellä minuutilla. Muita tapahtumia ei tähän erään saatu, vaikka tilanteita ja tolppia kyllä nähtiin.

Tänään SSV pelasi lähes ehjän 60 minuuttisen. Kolmannessa myös alkoivat maalihanat aueta. Petri Halonen vei ensin vieraat 3-2 johtoon ja Tero Tiitu lisäsi eroa. Peliaika kului ja lopulta Mikko Kohonen toi kavennuksen ja Areenalla alkoi taas toivo kyteä. Henri Tuhkanen kuitenkin lisäsi eron taas kahteen maaliin. Viimeiset kaksi minuuttia kuudella pelaajalla eivät enää kotijoukkuetta auttaneet kun SSV pääsi hyviin katkoihin ja löi palloa toiseen päähän.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää