Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Kaarnamaa on M-Teamin uusi päävalmentaja

 
Sami Kaarnamaa on M-Teamin uusi päävalmentaja

Miesten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja on 32-vuotias Sami Kaarnamaa. Kaksivuotisella sopimuksella edustuksen päävalmentajaksi siirtynyt Kaarnamaa on valmentanut kolme viimeistä kautta keravalaista SC Kaneettia. HVT- ja Valmentajan ammattitutkinnon suorittanut Kaarnamaa lähtee ensimmäistä kertaa luotsaamaan miesten liigajoukkuetta.

Kaarnamaa on ammatiltaan vastuuvalmentaja ja liikunnanohjaaja. Vuodesta 1993 salibandya valmentanut Kaarnamaa on toiminut myös jo lähes 10 vuotta Salibandyliiton aluekouluttajana. Pitkän pelaajataustan omaavana valmentajana liigajoukkueen pääkäskyttäjän pesti on haaste, johon Kaarnamaa on valmis vastaamaan.

-Tämä on äärimmäisen positiivinen haaste. Olen viime päivien aikana jututtanut seuran henkilöitä sekä joukkueen taustoja ja saanut hyvän käsityksen taustojen vahvuudesta. Tekijöillä on selkeä tunneside seuraan ja suurella sydämellä tehdään asioita seuran eteen. Useimmilla on pitkä M-Team tausta ja senlaista sitoutumista tarvitaan pitkäjänteiseen toimintaan, kertoo Kaarnamaa ensivaikutelmistaan uudesta seurasta.

Joukkueen rakentaminen käynnissä

Pitkälle kevääseen venyneen kauden jälkeen edustus on ollut oikeutetusti juhlatunnelmissa hetken aikaa, mutta taustalla joukkueen rakentaminen on koko aika vauhdissa. Edustuksen taustaryhmä on muodostumassa pitkälle viime kauden toimijoiden pohjalta ja joukkueen managerina jatkaa Timo Sirola.

Kaarnamaa haluaa rakentaa tulevan joukkueen noudattelemaan miesten tähän asti esittämää vauhdikasta suunnanmuutospeliä.

-Aiemmilla kausilla vastustajan näkökulmasta M-Teamin peliä arvioineena voin sanoa, että joukkue on esittänyt sen näköistä salibandya, jota haluan, että joukkueeni pelaa. Siinä on liike ja taito oikeassa suhteessa.

Joukkueen runkoa rakennetaan tulevaisuudelle. Kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen allekirjoittanut Kaarnamaa näkee, että joukkueen ikärakenne tulee olemaan hyvin samankaltainen kuin päättyneellä kaudella. Jokaiselle tarjotaan tilaisuus lunastaa pelipaikka liigajoukkueesta. Kaarnamaa tietää, että M-Teamissä on jo luotu perusta kovalle työnteolle ja motivaatiolle, jonka pohjalta lähdetään myös tulevaan kauteen.

-Viime kauden pelaajistosta on mahdollisuus saada hyvä runko. Paljon on haasteita ensimmäisellä liigakaudella, mutta niihin lähdetään vastaamaan kokonaisvaltaisella lähestymisellä. Pelaajia valmennetaan ja valmistetaan keväästä lähtien henkisesti sekä fyysisesti, niin että saadaan keskittyminen olennaiseen, kertoo Kaarnamaa tulevasta.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää